Skjern-Tarm

19 dyre elev-cykler stjålet fra Blåkilde Efterskole

Tyve brød ind i cykelskur på Bork Havn Efterskole - troede de. Skolen havde nemlig flyttet cykelskuret.

Nu er det sket igen, at tyve har lænset en efterskole for dyre cykler. 

Ikke færre end 19 dyre mountainbike-cykler er stjålet fra Blåkilde Efterskole fra onsdag klokken 17 til næste dag klokken 10.

Cyklerne, der tilhører elever, stod i skolens ulåste cykelskur, men cyklerne var låst med almindelig lås eller en wire. Men det var ikke nok til at forhindre tyveri, for tyvene havde klippet wiren over.

Til gengæld fik tyvene en lang næse, da de brød cykelrummet op på Bork Havn Efterskole - eller det, de troede var cykelrummet. Elev-cyklerne er nemlig flyttet til et andet rum, så tyvene endte i et rum, der var fyldt med hø og halm.

Overvågningen viser, at det drejer sig om en 25-35-årig mand, 180-190 centimeter høj, almindelig af kropsbygning. Han bar en blå hættetrøje, sorte joggingbukser og mørke sko. Den anden person er ikke med på overvågningen. Tyvene tog nemlig strømmen til et kraftigt lys, og dermed gik overvågningen også ud, oplyser vagthavende ved Midt- og Vestjyllands Politi.

Politiet har en mistanke om, at der er sammenhæng mellem cykeltyveriet på Blåkilde Efterskole og indbruddet på Bork Havn Efterskole, der skete i samme tidsrum.

Vagthavende 

Skal vi også markedsføre din virksomhed? Se priser

VESTNYT.DK © 2021 Cookiepolitik / Udviklet af Optify