Ringkøbing

Boy Boysen udvider forretningen

Vestjysk Marketing har opkøbt blivsynlig.nu, og åbner nu en afdeling i Holstebro.

Vestjysk Marketing, der har hovedsæde i Ringkøbing, etablerer sammen med blivsynlig.nu en afdeling i Holstebro.

Det oplyser selskabet i en pressemeddelelse.

”Vi mener, at der er masser af plads til et nyt bureau i Holstebro, der både tilbyde standardløsninger – men også avancerede og specialbyggede digitale løsninger, der er skræddersyet til kundens ønsker, krav og behov,” siger Boy Boysen.

Indehaver af blivsynlig.nu, Flemming Dalby, udtaler:

”Det som nærmest startede som et hobby-projekt er stille og roligt vokset og vist sin berettigelse. Blivsynlig.nu har tilbudt mindre og mellemstore virksomheder sparring i marketing- og salgsstrategi, men kan levere alt indenfor grafiske salgsværktøjer, events, brochurer, prislister, logoer, skilte og bannere. Men vi har manglet online-delen. Der har vi simpelthen ikke været dygtige nok. I dag er offline og online-marketing tæt omslyngede. Med partnerskabet er vi sammen rustet til at møde kundernes ønske om en kontaktperson til at supportere salget. Vi vil gerne give kunderne tid og mulighed for at drive deres forretninger og servicere kunder – mens vi tager os af føre en fælles vækststrategi ud i livet."

Det bliver Vestjysk Marketings første afdeling uden for firmaets base i Ringkøbing, hvor der i alt er 28 medarbejdere.

Boy Boysen udtaler:

”Vi har ambitioner om at vækste Vestjysk Marketing og ser etablering og samarbejdet med Flemming Dalby og blivsynlig.nu som et væsentligt strategisk tiltag for Vestjysk Marketing. Vi håber, at satsningen bliver taget godt imod i Holstebro, der jo i forvejen er kendt for at være en by med vækst. Vi har i dag kun få kunder i området – men håbet er naturligvis at vi kan få et stærkt fodfæste – og bliver satsningen en succes - er vi absolut interesseret i at gøre lignende i andre byer, hvis der dukker muligheder op. Og i den forbindelse er det væsentligste at vi – lige som i Holstebro – finder en direktør, der har evnen og viljen til at drive afdelingen. Vi ser frem til samarbejdet med Flemming Dalby.”

Skal vi også markedsføre din virksomhed? Se priser

VESTNYT.DK © 2021 Cookiepolitik / Udviklet af Optify