Ringkøbing

Ugens korte nyheder fra Ringkøbing

Bliv opdateret på ugens vigtigste nyheder fra Ringkøbing på to minutter.

Kvinde varetægtsfængslet i drabsag 

En 54-årig kvinde er anholdt og sigtet i sagen om en 55-årig mand, der sidste søndag blev dræbt i Tim. 

LÆS MERE: Politiet gør klar til næste skridt i drabsag

LÆS MERE: Kvinde nægter sig skyldig i drabsag

Anders Aggers søn vinder tv-pris

Den landskendte journalist, Anders Agger fra Ringkøbing, har en søn, Rasmus, som også er dygtig til at lave tv. Det skriver Dagbladet Ringkøbing-Skjern, som kan fortælle, at Rasmus Agger i weekenden vandt prisen "Årets nyskabelse" i kategorien "Underholdning" for programmet "Det store skilsmisseshow". Prisen vandt han ved et stort show i København, hvor tv-branchen fejrede sig selv. 

Ny træner i Ringkøbing

Ringkøbing Håndbold skal have ny træner. Det bliver Jesper Holmris, som har en fortid som håndboldspiller for blandt andet Bjerringbro og det danske landshold. Jesper Holmris overtager posten til sommer. Det kom frem onsdag. Dagen efter kom det frem, at den hidtidige træner Mads Brandt er fyret med øjeblikkelig virkning. Fremtil sommer, hvor Jesper Holmris tager over, vil Morten Secher træne damerne i Ringkøbing. 

LÆS OGSÅ: Sådan stemte du unge i Ringkøbing-Skjern 

Erhvervsnyt

Henning Christensen og Helle Sandager udgør direktionen i det nystiftede selskab Hostahaven Ringkøbing ApS. Selskabets formål er at drive virksomhed med køb og salg af planter.

Thomas Holland Flarup er gået af som direktør i selskabet IM Invest Ringkøbing IVS.  

Nyt fra politiet

Tre dameure, smykker samt kontanter blev fredag den 25. januar stjålet ved et villa-indbrud i Skolegade i Lem. Tyven skaffede sig adgang ved at bryde et vindue op.

En villa på Kirkegade i Lem havde fredag den 25. januar klokken 14.00-19.30 tyve på besøg. De er kommet ind ved at bryde et vindue op. Der forsvandt en pengekasse med penge samt andre ting, som der endnu ikke er overblik over.

Der er tilsyneladede ikke stjålet noget ved et indbrud, der fandt sted i en busgarage og tre lagre i den gamle minkfodercentral på Vesterkær i Ringkøbing. Tyvene kom ind ved at bryde hængelåsen op. De fandt nøgleboksen, som de også brød op. Indbruddet skete torsdag den 24. januar klokken 16 til lørdag den 26. januar klokken 10.

Politiet fik torsdag aften klokken 20.10 en anmeldelse om, at der var gået ild i en vaskemaskine i en bolig på Skraldhedevej ved Ringkøbing. Politiet oplyser i den forbindelse, at der ikke skete nogen skade på andet end vaskemaskinen. 

Navnenyt

Edith Knudsen, Ringkøbing, er død. 

John Ulvedal, Lem, er død. 

SPONSERET INDHOLD: Lykkelige omstændigheder får LundLykke til at udvide

Skal vi også markedsføre din virksomhed? Se priser

VESTNYT.DK © 2021 Cookiepolitik / Udviklet af Optify