Ringkøbing

Ugens korte nyheder fra Ringkøbing

Bliv opdateret på ugens vigtigste nyheder fra Ringkøbing på to minutter.

Erhvervsnyt

IPL Anlæg A/S har skiftet adresse fra Lem til Stauning.

Arne Vestergaard Andersen har stiftet O Æ Lowt ApS i Lem. Selskabets formål er at drive café, restaurant og butik.

Anne Zachariassen er nyt medlem af bestyrelsen i Ven-to ApS i Ringkøbing. Hun afløser Jens Christian Egholm Jensen.

International A/S i Ringkøbing er blevet opløst ved erklæring.

Der er vedtaget likvidation over selskabet Ønskebørn Ringkøbing ApS.

Nyt fra politiet

Politiet har fået anmeldelse af brugstyveri af en knallert på Nørredige i Ringkøbing. Det drejer sig om en sort PGO, og det er sket onsdag klokken 06.50 til torsdag 00.05.

En pung er blevet stjålet i SuperBrugsen i Ringkøbing torsdag ved 14-tiden. Pungen indeholdt kontanter og et dankort, hvortil tyvene havde stjålet koden og efterfølgende hævet fem gange 2.000 kroner i Vestjysk Bank i Ringkøbing.

Politiet fik mandag klokken 9.25 en anmeldelse fra Ariva om, at tog havde ramt en sort kassevogn på jernbaneoverskæringen på Vesterhede i Ringkøbing. De kunne se, at der var ridser på venstre hjørne af toget. Politiet fandt frem til manden, der var kørt over for både blinkende lys og bimlende klokker, hvilket han blev sigtet for, selv om der ikke umiddelbart var skader at se på kassevognen.

En taske indeholdende en pung er blevet stjålet fra Mikkelsens Galleri i Søndergade i Ringkøbing. Man mistænker en mand i alderen 30-35 år, som er cirka 170 cm, kraftig, brun og med sort, kort hår. Det skete fredag eftermiddag den 1. november.

Der har været indbrud i et værksted på Klostervej i Kloster. Man er kommet ind ved at knuse et vindue i en dør. Man har stjålet en værkstedslift, en dækmaskine, en bilcomputer, et svejseapparat, en computer og en boremaskine. Indbruddet blev anmeldt søndag aften den 3. november.

Navnenyt

Finn Isager Nielsen, Hee er død, 59 år.

Frederik Christensen, Ringkøbing, er død, 70 år.

Skal vi også markedsføre din virksomhed? Se priser

VESTNYT.DK © 2021 Cookiepolitik / Udviklet af Optify