Ringkøbing

Ugens korte nyheder fra Ringkøbing

Bliv opdateret på ugens vigtigste nyheder fra Ringkøbing på to minutter.

Erhvervsnyt

Skifteretten i Herning har afsluttet tvangsopløsningen af firmaet 123nemit.dk IVS i Ringkøbing og opløst firmaet med binavnene EDF.dk IVS, Surenet.dk IVS og EHSS IVS.

Skifteretten i Herning har opløst firmaet Murrens.dk ApS i Ringkøbing ved erklæring. Formand Palle Egon Jensen samt Lars Kristensen og Stig Kristensen er trådt ud af bestyrelsen og Lars Kristensen har forladt direktionen.

Brian Pedersen, Herning, har stiftet selskabet IPL Production A/S i Lem. Brian Møller Dyrholm Pedersen (formand), Asger Filsø og Steen Brinch Gildenpfennig er trådt ind i bestyrelsen. Steen Brinch Gildenpfennig er tiltrådt direktionen. Selskabets formål er industriel produktion, handel samt anden hermed beslægtet virksomhed.

Nyt fra politiet

Hverken fører eller passager kom noget til ved et solouheld på Røgindvej torsdag klokken 16.36. De kørte på Røgindvej i retning mod Skjern, da den 24-årige mandlige fører af bilen i en højrekurve mistede herredømmet over bilen, så den rullede rundt og efterfølgende ramte et træ. De kom begge til tjek på hospitalet, ligesom de fik taget en blodprøve på grund af mistanke om narkokørsel. Politiet var ligeledes ude med narko-hunde for at søge efter mulig narko, som de to havde efterladt i naturen. Der blev ikke fundet noget, oplyser vagthavende ved Lokalpolitiet i Ringkøbing. Den 24-årige fører af bilen er fra Ringkøbing.

En 67-årige kvinde fra Ringkøbing har fået stjålet sin brune lædertaske med kørekort, sygesikringsbevis, pas og noget kosmetik. Kvinden var ved at låse sin dør op i Vester Strandgade i Ringkøbing og havde stillet tasken på fortovet, da en cyklist passerede og snuppede tasken. Cyklisten, der beskrives som en voksen mand, svingede til venstre ved Søndergade og var ude af syne. Han var iført mørkt tøj samt kasket.

Ingen personer kom til skade, men der skete stor materiel skade ved et færdselsuheld på Holstebrovej-Stadilvej. En kvindelig bilist overser bilen foran, der holder stille for at svinge til venstre ad Stadilvej, og kører op i den - så den bliver skubbet over i en modkørende bil.

En 19-årig mand fra lokalområdet ramte et træ, da han onsdag klokken 01.45 mistede herredømmet over bilen i en skarp venstre-kurve på Klostervej i Kloster. Han bliver nu sigtet - for at køre uden kørekort. Der skete mindre skader på træet og bilen.

En gasflaske er stjålet fra Æblehavens Camping på Herningvej i Ringkøbing. Tyveriet fandt sted i tidsrummet 12.-26. oktober.

En 31-årige mand fra Velling er sigtet for vold mod en 51-årig mand fra Stauning ved Østerport i Ringkøbing. De to havde været på værtshus sammen og kom op at toppes, hvilket endte med, at den 51-årig slog den anden i hovedet.

Der er antagelig ikke stjålet noget under et indbrud i RIF's (Ringkøbing Idrætsforening, red.) klubhus på Fasers Led i Ringkøbing. Alarmen gik søndag den 27. oktober klokken 05.41. Tyven eller tyvene er kommet ind ved at bryde et vindue op og har været en tur i køkkenet, mødelokalet samt på toilettet.

Fire computere, to af mærket Lenovo og to Asus, en klarinet samt slik og andre småting er stjålet fra Rindum Kirkehus i Ringkøbing. Indbruddet fandt sted lørdag den 26. oktober klokken 18 til næste dag klokken 8.45. Tyven er kommet ind ved at bryde en dør op.

En blå knallert af mærket Aprilia blev stjålet fra Brogårdsvej i Ringkøbing fra lørdag den 26. oktober klokken 14 til næste dag klokken 9. Knallerten har indregistreringsnummer NZ 393.

Navnenyt

Andreas Dyrby, Ringkøbing, er død, 21 år.

Byrådsmedlem Lennart Qvist har meldt sig ind i Det konservative Folkeparti. Han har været løsgænger i godt et år, siden han meldte sig ud af Venstre.

Skal vi også markedsføre din virksomhed? Se priser

VESTNYT.DK © 2021 Cookiepolitik / Udviklet af Optify