Ringkøbing

Ugens korte nyheder fra Ringkøbing

Bliv opdateret på ugens vigtigste nyheder fra Ringkøbing på to minutter.

Erhvervsnyt

Skifteretten har afsluttet konkursbehandlingen af Skovgaard Økologi ApS med adresse i Ringkøbing.

Jesper Nakskov Due er ny formand for Bräuner FMCG ApS i Ringkøbing. Samtidig er Sascha Amarasinha, Peter Bräuner, Finn Ebbe Jakobsen og Per Hellerup Sørensen optaget som medlemmer af bestyrelsen.

Ole Green er ny direktør for Lem Erhvervsudvikling ApS. Han afløser Erling Jensen.

Selskabet Genjord ApS i Tim er blevet opløst ved erklæring.

Steen Brinch Gildenpfennig er fratrådt som administrerende direktør for firmaet Vestas Aircoil A/S i Lem. Han er afløst af Ib Sand Nykjær.

Nyt fra politiet

Politiet fik klokken 00.42 natten til torsdag en anmeldelse om, at en mand og en kvinde var kommet op at slås på Herningvej i Ringkøbing, hvorefter politiet mødte op og kørte kvinden hjem og bortviste manden fra stedet.

En 28-årig mand fra Ringkøbing blev onsdag aften ved 22-tiden påkørt af en ung kvindelig bilist, som ikke overholdt sin vigepligt, da hun kørte ud på Ringkøbingvej fra Gammel Landevej. Manden kom alvorligt til skade og blev derfor blevet indlagt på intensiv.

Personalet i Ørfjell Ure, Guld & Sølv på Algade i Ringkøbing alarmerede mandag kort før klokken 10 politiet. Årsagen var, at de blev mistænksomme, da tre personer, to mænd og en kvinde, kom ind i butikken. De tre personer forlod butikken uden at have foretaget sig noget – og kørte fra stedet. Et opmærksomt vidne havde imidlertid noteret bilnummeret, og de tre personer blev knap en time senere anholdt i Videbæk og sigtet for søg på butikstyveri.

En knallert blev stjålet fra Kirkegade i Lem i tidsrummet onsdag den 18. september klokken 22 til torsdag den 19. klokken 17. Knallerten blev senere fundet ved søen i Lem – men uden nummerplader. Registreringsnummeret er YC 8367.

En 78-årig kvinde fra Ringkøbing var lørdag klokken 12.15 impliceret i et færdselsuheld på Fiskerstræde i Ringkøbing. Kvinden bakkede ud af en parkerings-bås og rammer en parkeret bil, der tilhører en 34-årig kvinde fra Esbjerg. Der skete ikke den store skade på bilerne, men den 78-årig fik taget en blodprøve på grund af mistanke om spirituskørsel.

En 18-årig mand fra Ringkøbing blev lørdag klokken 23.58 standset på Reberbanen i Ringkøbing. Han var mistænkt for at være påvirket af hash og måtte aflevere en blodprøve.

Jeepens motor gik, men der var ingen personer at se, da politiet søndag klokken 00.30 var en tur omkring Ribovej i Ringkøbing. Kort efter kom to mænd på henholdsvis 45 og 84 år imidlertid hen til bilen. Det viste sig, at nummerpladerne på jeepen tilhørte en lastbil, ligesom bilen rummede to stjålne krukker til en værdi af 1160 kroner. Mændene, der er uden fast bopæl, blev sigtet for tyveriet og den ældste også for at køre uden kørekort.

Navnenyt

Jens Alrum Jensen, Ringkøbing, er død, 82 år.

Skal vi også markedsføre din virksomhed? Se priser

VESTNYT.DK © 2021 Cookiepolitik / Udviklet af Optify