Ringkøbing

Ugens korte nyheder fra Ringkøbing

Bliv opdateret på ugens vigtigste nyheder fra Ringkøbing på to minutter.

Erhvervsnyt

Anne Mette Tang Iversen, Knud Iversen og Adam Isam Karoum har stiftet selskabet Axiosgym ApS i Lem. Selskabet har til formål at drive handel med tilbehør og udstyr til sportsaktiviteter.

Ole Østberg Sørensen har stiftet selskabet Mr. Beef.dk Ejendomme ApS. Selskabet har til formål at drive virksomhed inden for ejendomsudvikling og køb og salg af ejendomme.

Annebeth Abrahamsen er ny direktør for Ejendomsselskabet Herningvej 74 ApS i Ringkøbing. Hun afløser Birthe Rasmussen.

Nyt fra politiet

En mand fra lokalområdet blev stoppet i Hee tirsdag klokken 12.40. Det viste sig at manden kørte på trods af, at han havde fået frakendt sit kørekort, hvilket han blev sigtet for.

En tysk turist mistede sin pung med 400 euro, sit kørekort samt andre personlige papirer ved et tyveri i et fritidshus på Nordsøvej i Søndervig. Tyveriet skete fra lørdag den 21. september klokken 18 til søndag klokken 10.

En 42-årig mand i Tim smed mandag møbler ud fra sin lejlighed på første sal. Manden blev sigtet for overtrædelse af ordensbekendtgørelsen og kan nu se frem til en bøde.

Fredag den 20. september klokken 15.20 sigtede politiet en mand for at være i besiddelse af hash, skunk og amfetamin på Søndervigvej i Ringkøbing.

En 29-årig mand fra Holmsland blev natten til lørdag den 21. september anholdt på Torvegade i Ringkøbing. Han var meget beruset og opførte sig truende over for betjentene. Den unge mand blev derfor kørt til Holstebro, hvor han måtte overnatte i detentionen.

Navnenyt

Intet at berette. 

Skal vi også markedsføre din virksomhed? Se priser

VESTNYT.DK © 2021 Cookiepolitik / Udviklet af Optify