Ringkøbing

Ugens korte nyheder fra Ringkøbing

Bliv opdateret på ugens vigtigste nyheder fra Ringkøbing på to minutter.

En ordentlig velkomst

Er man tilflytter i Ringkøbing-Skjern Kommune, føler man sig ikke alene. Der er nemlig rigtig god mulighed for, at finde sig godt tilrette med et lokalt kendskab og en socialt netværk. 

LÆS MERE: Tilflyttere bydes velkommen på café-møde

Det er gået godt for Ringkjøbing Landbobank

Ringkjøbing Landbobank fik et højere resultat før skat, sparede på udgifterne og en god forretning af egenkapitalen.

LÆS MERE: Landbobanken fik flere kunder og bedre resultat

Kresten Osgoods vej til de store scener

Han hadede, da han som 17-årig skulle flytte fra Ringkøbing til Hvide Sande. Men i dag er Ringkøbing blevet en transitby, som han passerer igennem, når han skal besøge de venner, han fik og stadig har i Hvide Sande.

LÆS MERE: Kresten Osgood: Ringkøbing er min hjemby

Erhversnyt 

Erhvervsstyrelsen har modtaget underretning fra den kompetente udenlandske myndighed om, at den grænseoverskridende flytning af Global Castings Holding A/S hjemsted fra Danmark til Tyskland er registeret i Tyskland den 29. Juli 2019. Som følge af flytningen har Erhvervsstyrelsen slettet selskabet fra sit register.Selskabet er registeret i Tyskland med navnet Global Castings Holding Gmbh. 

Erhvervsstyrelsen har modtaget underretning fra den kompetente udenlandske myndighed om, at den grænseoverskridende flytning af Global Castings A/S hjemsted fra Danmark til Tyskland er registeret i Tyskland den 29. Juli 2019. Som følge af flytningen har Erhvervsstyrelsen slettet selskabet fra sit register.Selskabet er registeret i Tyskland med navnet Global Castings Holding Gmbh.

Mary Kristine Tordrup har stiftet firmaet Tordrup Ejendomme ApS i Ringkøbing. Selskabets formål er at investere i og udleje fast ejendom samt anden dermed beslægtet virksomhed. Heidi Tordrup er tiltrådt direktionen. 

Nyt fra politiet 

Dommen af faldet 

Den rumænske mand, der blev taget for butikstyveri, er blevet stillet for en dommer. 

LÆS MERE: Sendes ud af landet efter tyveri i Kvickly

Klokken 01.40 natten mellem søndag og mandag blev en 27-årig mand fra Ringkøbing standset, da han kom kørende ud for Hotel Fjordgården. Han blev sigtet for at være påvirket af både narkotika og spiritus, og det viste sig, at manden desuden var udeblevet fra en afsoning i forbindelse med en tidligere sag. Han sidder nu i fængsel.

På Jagtvej i Ringkøbing har en eller flere ukendte gerningsmænd stjålet en galvaniseret stander og et orange skilt med teksten ”Nabohjælp” og ”DNA Mærkning”. Det er sket i tidsrummet onsdag den 31. juli klokken 18. til torsdag den 1. august klokken 10.00.

Mandag klokken 12.50 standsede politiet en 37-årig mand i Tim, som kørte bil på trods af, at han havde fået frakendt førerretten.

Politiet har fået anmeldelse om et indbrud på Kildebakken i Lem. Det er sket i tidsrummet søndag klokken 17 til tirsdag klokken 19. Tyven er kommet ind gennem et vindue, og der er stjålet smykker og en iPad.

Navnenyt 

Hans Aage Hansen, Ringkøbing, er død, 81 år. 

Michael Bosch, Ringkøbing, er død, 56 år.

Inger Alice Dueholm, Tim, er død, 76 år.

Kjeld Ole Bak, Ringkøbing, er død, 73 år.

Aksel Mortensen, Ringkøbing, er død, 83 år. 

Betty Aas Graversen, Tim, er død, 86 år. 

 

LÆS OGSÅ: Kvinde gik ud som et lys ved festival

LÆS OGSÅ: Kronprinsen indvier Horns Rev 3 i Hvide Sande

LÆS OGSÅ: Mand truede politifolk på livet

Skal vi også markedsføre din virksomhed? Se priser

VESTNYT.DK © 2021 Cookiepolitik / Udviklet af Optify