Ringkøbing

Ugens korte nyheder fra Ringkøbing

Bliv opdateret på ugens vigtigste nyheder fra Ringkøbing-området på to minutter.

Bank-aktionærer forgyldt

Landbobanken har de seneste to årtier været en ualmindelig god investering for de mange aktionærer i det vestjyske. Det viser en opgørelse, som landets førende finansmedie, Finanswatch, har foretaget. 

LÆS MERE: Landbobanken er nu landets tredjemest værdifulde bank

Byggeplaner på havnen i Ringkøbing

Erhvervsvækst Ringkøbing, der er en sammenslutning af virksomheder i lokalområdet, der arbejder for at tiltrække virksomheder og arbejdspladser, har planer om at opføre et stort antal ferielejligheder på havnen i Ringkøbing. I alt kan der blive tale om 250 ferielejligheder. Projektet har fået navnet Ranonia, og der vil blive holdt et borgermøde om projektet på rådhuset den 5. februar.

Smag lukker i Ringkøbing

Restaurant Smag, som ligger i Nygade i Ringkøbing, lukker ved udgangen af januar. Det skriver bestyrelsesmedlem Henning Lukassen på Facebook, hvor han forklarer, at det på trods af dygtige medarbejdere i restauranten ikke har været muligt at få økonomien til at løbe rundt. 

Plejehjem skal omfuges

Byrådet tog tirsdag stilling til en række mindre anlægssager på social- og sundhedsområdet. Blandt andet blev der afsat midler til, at en del af murværket på Ringkøbing Plejehjem kan blive omfuget. 

LÆS OGSÅ: Ringkøbing Plejehjem skal omfuges

Vestas ansætter 40-50 mand

Det er ikke længe siden, at Vestas skar ned på antallet af medarbejdere på fabrikken i Ringkøbing. Det gjorde Vestas tilbage i efteråret, hvor man fyrede 33 medarbejdere. Tirsdag kunne Dagbladet Ringkøbing-Skjern fortælle, at Vestas tilsyneladende har fået mere at lave. I hvert fald har Vestas planer om at ansatte mellem 40 og 50 nye medarbejdere. 

Erhvervsnyt

Skifteretten har igangsat likvidation af Vestjysk Malerfirma ApS i No.

Anders Hundahl, Christian Hundahl, Mads Hundahl, Søren Hundahl og Ulla Morsing Hundahl er nye medlemmer af bestyrelsen i selskabet Hundahl Teknik ApS i Ringkøbing. Ulla Morsing Hundahl er udnævnt til formand for selskabet.

Peter Dahl Just er nyt medlem af bestyrelsen i Vestjyllands Andel A.M.B.A. Han afløser Kurt Lundgaard Jensen.  

Bureau Nova Danmark IVS i Ringkøbing har anmodet Skiftenretten om at blive opløst. 

Der er afsagt konkursdekret over selskabet Skovgaard Økologi ApS i Ringkøbing.

Vestjysk Handel og Service IVS i Ringkøbing har anmodet Skifteretten om at blive opløst.

Nyt fra politiet

En 23-årig mand fra Ringkøbing kørte i grøften søndag den 13. januar klokken 18.10 på Mergelvej ved Ndr. Ringvej i Ringkøbing. Uheldet opstod, fordi han ville undgå at køre ind i en 67-årig kvindelig bilist, som svingede til venstre ud på ringvejen. Hverken manden eller kvinden kom noget til.

Der er begået indbrud i et sommerhus på Vedersø Klitvej. Det er sket i perioden 7. januar til 13. januar, hvor et vindue er blevet brudt op. Der er stjålet to Wegner Y-stole.

Navnenyt

Svend Aage Jensen, Ringkøbing, er død. 

Søren Nyborg Jensen, Stadil, er død. 

Ingrid Dorthea Andersen, Tim, er død. 

Jeppe Skytte Brodersen, Ringkøbing, er død. 

Emmy Kristensen, Ringkøbing, er død. 

Frida Eskildsen, Tim, er død.

Skal vi også markedsføre din virksomhed? Se priser

VESTNYT.DK © 2021 Cookiepolitik / Udviklet af Optify