Ringkøbing

Ugens korte nyheder fra Ringkøbing

Bliv opdateret på ugens vigtigste nyheder fra Ringkøbing på to minutter.

"Vi kommer af lyst, ikke pligt"

10-4's it-ansvarlige laver meget frivilligt arbejde i fritiden. Læs i artiklen hvilket frivilligt arbejde Michael laver. 

LÆS MERE: Michael brænder for at gøre en forskel

Læs med, badere!

Kystlivreddere opfordrer til at følge de fem baderåd. Læs de fem baderåd i artiklen. 

LÆS MERE: Kystlivreddere: Gå aldrig alene i vandet

De skal bare have fred og ro, de små unger

Naturstyrelsen får mange, rigtig mange henvendelser fra folk, der synes, det er synd, at sælunger ligger alene på stranden. Men det er naturens orden, forsikrer styrelsen. Den opfordrer folk til at gå langt udenom ungerne, så sæl-mor kan komme op og give dem mælk.

LÆS MERE: De hviler sig bare og slapper af på stranden

Gravearbejde på stand by

Brolæggerne fortsætter arbejdet med Nygade Nord, der får bredere fortove med flotte mønstre. Til gengæld står gravearbejdet længere neden ad gaden stille i to-tre uger.

LÆS MERE: Lille åbning i Nygade på mandag

Erhversnyt 

Skifteretten i Herning har afsluttet konkursbehandlingen af Lem Maskinværksted A/S i Lem, og virksomheden er opløst.

Nyt fra politiet 

Tre både i havnen i Ringkøbing har haft besøg af tyve. I en båd er der stjålet et blåt tæppe samt skærmen til en hvid plastlampe – og efterladt en grøn vinflaske i plast. En anden båd fik stjålet en mindre batteriboremaskine, mens der ikke er stjålet noget fra den tredje båd. Tyveriet er sket fra tirsdag den 2. juli klokken 10 til fredag den 5. juli klokken 10.43

En 38-årig kvinde fra Nørre Felding er sigtet for ikke at overholde sin vigepligt, da hun kørte fra Odinsvej ud på Nordre Ringvej i Ringkøbing. Kvinden kørte ind i en bil med to personer fra Ringkøbing, en 20-årig mand fra Ringkøbing samt en 18-årig passager. De to kom til observation på Herning Sygehus. Færdselsuheldet skete fredag den 5. juli klokken 15.20.

Måske var det alkohol, der var skyld i, at en 52-årig mand fra Vinderup mistede herredømmet over bilen og endte i grøften. Manden fik lov at puste i alkotesteren og derefter taget en blodprøve. Uheldet skete onsdag klokken 00.33, da han kørte på Holmsland Klitvej i nordlig retning.

Han fik ingen knive, men en sigtelse

En 45-årige mand må se langt efter de ulovlige knive, han bestilte på nettet.

LÆS MERE: Ulovlige knive snuppet i kontrollen

En mand fra Ringkøbing fik stjålet sin pung med 300 kroner samt et sygesikringsbevis. Det er enten sket inde i Aldi i Ringkøbing, eller da han var på vej ud til sin knallert.

En 49-årig kvindelig bilist fra Tim blev slynget i grøften, da hun torsdag klokken 06.46 blev ramt af en personbil på Holstebrovej, lidt syd for Tim. En 40-årig mand fra Idom kørte i nordlig retning, da han af ukendte årsager kørte over i modsatte side af vejen, hvor han ramte den modkørende kvindelige bilist, så hun røg i grøften. De to personer slap ifølge vagthavende ved Lokalpolitiet i Ringkøbing fra færdselsuheldet med ingen eller mindre skader.

Navnenyt 

Intet at berette. 

 

LÆS OGSÅ: Nanna giver råd om solcreme til alle hudtyper

LÆS OGSÅ: Kokke kreerer retter med Hvide Sande Rejen

LÆS MERE: "Nu sejler vi til Sydpolen"

Skal vi også markedsføre din virksomhed? Se priser

VESTNYT.DK © 2021 Cookiepolitik / Udviklet af Optify