Ringkøbing

Ugens korte nyheder fra Ringkøbing

Bliv opdateret på ugens vigtigste nyheder fra Ringkøbing på to minutter.

Røde Kro er en gave fra beboeren

Søstrene Anna og Johanne boede hele deres liv på gården Røde Kro. Anna døde som 88-årige og Johanne blev 93. Hun var den længstlevende af de to søskende og forærede gården til Velling Sogn.

LÆS MERE: Røde Kro - et lokalt egnsmuseum

Pas på revlehullerne 

Hvis du holder af at bade, skal du være særlig opmærksom. Lige nu er der nemlig risiko for at ryge i et revlehul. 

LÆS MERE: Livredning: Badende skal passe på revlehuller

Hun blev kaldt ned på borgmesterkontoret

Misundelse er ikke nogen god ting, siger man. Men det kan det nu godt være, når misundelsen rammer en 23-årig ringkøbingenser...

LÆS MERE: Hun var helt høj efter klubbens første aktivitet.

Ringkøbing Svømmehal har fra og med i dag åbnet for svømning igen efter, at svømmehallen har været lukket i hele juni. Lukningen skyldes, at svømmehallens rensningsanlæg er skiftet ud til et større, skriver Ringkøbing Svømmehal på sin hjemmeside.

Søren Gade (V) har fået sit ønske opfyldt, han er nemlig blevet medlem af Europa-Parlamentets fiskeriudvalg. Desuden blev han også medlem af transport- og turismeudvalget og sidder i Renew Europe Gruppen, skriver Fiskeritidende på sin hjemmeside. Søren Gade fik flere end 200.000 stemmer ved det nylige valg til Europa-parlementet.

Erhversnyt 

Virksomheden De 3 H IVS i Lem er omregistreret til anpartselskabet De 3 H Aps.

Henrik Knudsen og Henning Thybo er fratrådt bestyrelsen for firmaet VPA INVEST A/S i Ringkøbing. Johannes Simon Joseph Müskens og Henrik Lund Nørgaard er tiltrådt bestyrelsen.

Birthe Rasmussen er fratrådt direktionen for firmaet Dyrlæge Center Vest ApS i Ringkøbing. Annebeth Abrahamsen er tiltrådt direktionen. 

Skifteretten i Herning har opløst firmaet Signaturvin ApS i Kloster, Ringkøbing, ved erklæring. Flemming Wennike er fratrådt direktionen. 

Skifteretten i Herning har opløst selskabet Valerie Lynn Design IVS i Stauning ved erklæring. Valerie Lynn Holeman er fratrådt direktionen.

Anders Søgaard Hilligsøe, Ole Steffen Kragelund og Morten Sidelmann Mortensen, formand, er fratrådt bestyrelsen for WGY ApS i Ringkøbing. Ole Steffen Kragelund er fratrådt direktionen. Morten Sidelmann Mortensen er tiltrådt direktionen. 

Skifteretten i Herning har ved erklæring opløst virksomheden CJ Auto Aps i Lem. 

Virksomheden Bräuner FMCG IVS i Ringkøbing er blevet omregistreret fra et iværksætterselskab til et Anpartsselskab. Nyt navn er Bräuner FMCG ApS. 

Jørgen Overby Hansen er fratrådt direktionen for virksomheden Overby Transport ApS i Ringkøbing.

Nyt fra politiet

En 39-årig mand fra Ringkøbing måtte fredag klokken 18 aflevere en blodprøve, da han blev stoppet på Søndervigvej, og patruljen mistænkte ham for spirituskørsel.

En gps er stjålet fra en Case IH-traktor på Veggerskildevej i Spjald. Tyveriet skete fra fredag den 21. til lørdag den 29. juni.

Politiet giver råd mod tyveri og indbrud

Der er mulighed for et møde de uniformerede betjente til open by night og bagagerumsmarked i Søndervig.

LÆS MERE: Politiet tager til open by night og bagagerums-marked

En kunde lagde søndag den 30. juni sin mobiltelefon ved kassen i Lidl i Ringkøbing. Det skete klokken 17.00-17.30. Da ejeren opdagede, at telefonen var glemt, gik vedkommende tilbage i butikken, men da var telefonen væk.

Fire flagstænger, der stod i Bredgade, er blevet knækket. Desuden er en stang stukket igennem et telt ved Citykiosken. Den fik forleden ødelagt et is-reklameskilt til en værdi af cirka 10.000 kroner. Lokalpolitiet i Ringkøbing vil nu undersøge, om der er en sammenhæng mellem hærværket mod flagstængerne samt is-reklameskiltet. Flagstængerne tilhører Skjern Garden. Hærværket mod flagstængerne blev begået fra lørdag den 29. juni klokken 22 til næste morgen klokken 05.25.

Branden var slukket, da Lokalpolitiet i Ringkøbing tirsdag aften klokken 19.48 ankom til Stensbjergvej i Lønborg. Politiet fik anmeldelsen klokken 19.29. Ifølge vagthavende ved Lokalpolitiet i Ringkøbing mindede branden mest om, at der havde været bål i haven.

Navnenyt

Sascha Gliemann, Kibæk, er død, 46 år.

Ingrid Marie Præstegaard, Tim, er død, 86 år.

Karen Kirkegaard, Ringkøbing er død, 61 år. 

 

LÆS OGSÅ: De fører Frydendahl-værdierne videre

LÆS OGSÅ: Tyve efterlod designer-stol på terrassen

LÆS OGSÅ: Kaj glæder sig til at lede trygt hjem for ældre

Skal vi også markedsføre din virksomhed? Se priser

VESTNYT.DK © 2021 Cookiepolitik / Udviklet af Optify