Ringkøbing

Ugens korte nyheder fra Ringkøbing

Bliv opdateret på ugens vigtigste nyheder fra Ringkøbing på to minutter.

Han er glad for sin "nye" brugs

Brian Christensen, uddeler i Dagli' Brugsen i Lem, er glad for, at Coop valgte at indføre det nye koncept i brugsen allerede nu. Det har resulteret i, at alle varerne er blevet flyttet og kontoret midt i butikken fjernet.

LÆS MERE: Brugsen i Lem har fået mere luft og bedre overblik

To landsbyer kan være med

Projekt omdannelseslandsbyer er et nyt projekt, hvor to landsbyer i Ringkøbing-Skjern Kommune får mulighed for en anderledes udvikling.

LÆS MERE: Landsbyer får mulighed for udvikling

Erhvervsnyt

Gitte Grand Brændgaard og Henrik Brændgaard (formand) er fratrådt bestyrelsen for Wiese A/S i Ringkøbing. Nikolaj Baunbæk Fjordside og Benjamin Fjord Korsgaard er tiltrådt bestyrelsen.

CEO Jesper Klith er fratrådt direktionen for Ejendomsselskabet Bredgade 4, Lem ApS. CFO Kim Toft Høj Pedersen er tiltrådt direktionen.

Flemming Damgaard og Henning Thybo (formand) er fratrådt bestyrelsen for VPA Invest A/S i Hee. Flemming Damgaard (formand) og Henning Thybo er tiltrådt bestyrelsen.

CEO Jesper Klith er fratrådt direktionen for Ejendomsselskabet Smed Hansens Vej 10 ApS i Lem. CFO Kim Toft Høj Pedersen er tiltrådt direktionen.

CEO Jesper Klith er fratrådt direktionen for Ejendomsselskabet Islandsgade 12 ApS i Lem. CFO Kim Toft Høj Pedersen er tiltrådt direktionen.

CEO Jesper Klith (adm. dir.) er fratrådt direktionen for HSH ANLÆG ApS i Lem. CFO Kim Toft Høj Pedersen er tiltrådt direktionen.

Selskabet Louise Siig design studio IVS i Lem er omregistreret fra et iværksætterselskab til et anpartselskab og har samtidig ændret navn til Louise Siig design studio ApS.

Danny Kristensen har stiftet selskabet dkrholding ApS i Ringkøbing. Danny Kristensen er tiltrådt direktionen. Selskabets formål er at besidde kapitalandele i andre selskaber samt enhver anden aktivitet, der efter direktionens skøn står i forbindelse hermed.

Nyt fra politiet 

En 19-årig mand fra Ringkøbing, der kørte i en varebil, var uopmærksom, da han kørte på Søndervig Landevej. Det resulterede i, at han kørte op bag i en bil, som blev ført af en 19-årige mand fra Herning. Han holdt tilbage, fordi en bil foran ham skulle svinge til højre. Den 19-årige var på skadestuen til undersøgelse for nakkesmerter. Færdselsuheldet skete fredag klokken 17.04. 

Fjerde gang, så gik den ikke længere for en 32-årig mand fra Lem, han fik beslaglagt sin bil af politiet. Manden blev søndag klokken 12.10 standset af en patrulje. Det viste sig, at nummerpladen bagpå bilen var afmeldt og ikke hørte til bilen. Den 32-årige havde ikke noget kørekort, og da det var fjerde gang, at han blev stoppet for den forseelse, tog politiet hans bil.

Det lykkedes ikke tyven at komme ind i en villa på Agersbækvej i Hee. Vedkommende havde forsøgt at fjerne et blindstykke ved hoveddøren, men det blev ved forsøget.

Politiet var onsdag klokken 22.41 en tur på Alkjærskolen, fordi der blev spillet høj musik. Den blev dæmpet, og betjentene forlod skolen.

En 52-årige mand fra Ringkøbing-Skjern har fået et år og tre måneders fængsel, heraf ni måneder betinnget, ved retten i Aarhus samt en bøde på 1,4 millioner kroner. Manden tilstod, at han tre gange transporterede kopi-cigaretter fra Polen til Danmark og dermed unddrog statskassen for en afgift på godt 2,2 millioner kroner. Manden var en del af et netværk, der smuglede kopi-cigaretter til Danmark, oplyser Dagbladet Ringkøbing-Skjern. 

Navnenyt 

Jens Christian Mikkelsen, Lem St., er død.

Ellen Hyldal Hansen, Ringkøbing, er død.

Den 47-årige Henrik Munch Søndergaard, der var forstander på Vostrup Efterskole indtil den lukkede og gik konkurs, er ansat som ny leder på Margrethe Reedtz Skolen ved Vinderup.

 

LÆS OGSÅ: Boldklubben sætter billetter til salg

Skal vi også markedsføre din virksomhed? Se priser

VESTNYT.DK © 2021 Cookiepolitik / Udviklet af Optify