Ringkøbing

Ugens korte nyheder fra Ringkøbing

Bliv opdateret på ugens vigtigste nyheder fra Ringkøbing på to minutter.

Over 150 kilometer kyststrækning frigøres for affald 

Klik på linket herunder og læs bl.a. om hvor mange ton affald der blev indsamlet. 

LÆS MERE: Vedersø Klit hejser flaget og folk gør rent

Fiskede en stemme hos legende

Kresten Poulsgaard har siddet i Folketinget for Fremskridtspartiet. Han har kaldt to DF'ere for "tøsedrenge". Han er 84 år, men synes ikke, at folk over 70 år skal have lov til at stemme. En god frokost og kvindelist fik ham dog til at love en kvindelig DF-kandidat at stemme på hende.

LÆS MERE: Poulsgaard har nyforelsket sig på sine gamle dage

Kristendemokraten Kristian Andersen fra Tarm manglede cirka 194 stemmer for at komme i Folketinget. Men personligt fik han et rigtig godt valg med, idet 10.890 vælgere stemte på ham. Dermed overhaler dermed Esben Lunde Larsen (V), som fik 10.836 personlige stemmer ved valget i 2015. Desuden fik han også flere stemmer end Kristian Jensen, næstformand i Venstre, ved det nyligt overståede valg, oplyser Dagbladet Ringkøbing-Skjern.

Erhversnyt 

Inger Korsgaard Kjær er fratrådt bestyrelsen for Ølstrup Udviklingsselskab ApS, Ringkøbing. Mette Fjordside er tiltrådt bestyrelsen.

Tonny Lemqvist er tiltrådt direktionen for selskabet Pals ApS i Velling, Ringkøbing.

Jesper Dalgaard-Knudsen er tiltrådt bestyrelsen for Hjortholm International A/S i Ringkøbing. Marc Hjortholm er tiltrådt bestyrelsen.

CEO Jesper Klith (adm. dir.) er fratrådt direktionen for selskabet HS Hansen A/S i Lem. Simon Smidt Kristensen og CFO Kim Toft Høj Pedersen (adm. dir.) er tiltrådt direktionen. 

Flemming Meldgård har stiftet selvskabet Anpartsselskabet af juni 2019 i Spjald. Selskabets formål er at eje kapitalandele i andre selskaber samt at foretage enhver form for investering og al anden virksomhed, der står i forbindelse hermed. Direktionen består af Flemming Meldgård. 

Nyt Fra Politiet 

Ejeren af put & take-søen på Stampevej i No opdagede lørdag klokken 21.45 tyveri fra fiskesøen. Tre personer havde smidt et net i søen for at fange fisk. Da ejeren kom stak en mand af sted over markerne, mens en anden mand og en kvinde kørte derfra i en sort Ford Mondeo i retning mod Ølstrup.

En Dyson støvsuger med batteri er stjålet fra en garage på Holstebrovej i Rindum, Ringkøbing. Tyveriet blev begået fra fredag den 31. maj til onsdag den 5. juni.

Navnenyt 

Inger Kirstine Vestersager, Spjald, er død.

Arne Kruse Kristensen, Ringkøbing, er død.

Bente Pedersen, Ringkøbing, er død.

 

LÆS OGSÅ: Klub for unge skal skabe fællesskab og netværk

LÆS OGSÅ: Iscaféen har langet is over disken i 30 år

Skal vi også markedsføre din virksomhed? Se priser

VESTNYT.DK © 2021 Cookiepolitik / Udviklet af Optify