Ringkøbing

Ugens korte nyheder fra Ringkøbing

Bliv opdateret på ugens vigtigste nyheder fra Ringkøbing på to minutter.

Landsbyen lokker med sit sammenhold

Huset Kernen er byens samlingssted, som bliver lejet ud til fester og andre formål. Og til efteråret genopliver bestyrelsen det gamle hal-bal i huset, med eller uden spisning.

LÆS MERE: Ølstrup blomstrer omkring Kernen

Populær sandskulpturfestival gentages 

Godt 3000 gæster har allerede set værkerne på Søndervig Sandskulpturfestival.

LÆS MERE: Gæster strømmer ind til Sandskulptur-festival

Erhversnyt 

Karsten Gråbæk og Palle Tornelund Hansen har stiftet firmaet Attityde.dk ApS i Ringkøbing. Virksomhedens formål er udvikling af software og apps og hermed beslægtede opgaver inden IT-branchen. 

Carlo Boje Mouritsen er fratrådt direktionen for selskabet Boje Mouritsen Invest ApS i Ringkøbing. Knud Koldborg Sørensen er tiltrådt direktionen.

Henrik Brændgaard (formand) og Rasmus Skov er fratrådt bestyrelsen for Lampemesteren A/S i Ringkøbing. Jørgen Bækgaard Andersen, Gitte Grand Brændgaard, Rasmus Markholt og Rasmus Skov (formand) er tiltrådt bestyrelsen.  

Hanne Kobborg og Bent Brodersen, indehavere af den kombinerede optiker-, brille- og smykkebutik Brodersen og Kobborg i Ringkøbing, har valgt at gå hver til sit – og gå solo. Hanne Kobborg rykker til Havnepladsen 11, hvor hun om et par måneder åbner optiker-forretning. Bent Brodersen beholder butikken med guld og sølv i Nygade, men uden optik og briller. Brilleafdelingen erstattes af en afdeling med Georg Jensen, skriver Dagbladet Ringkøbing-Skjern.

Ole Østberg Sørensen har stiftet selskabet Mr. Beef.dk ApS i Ringkøbing. Selskabets formål er handelsvirksomhed og hermed beslægtet virksomhed.

Nyt Fra Politiet 

En 79-årig mandlig bilist fra Borris blev søndag klokken 14 påkørt i Lemkrydset, krydset Lemvej-Ringkøbingvej. Manden var på vej i nordlig retning, og sagtnede farten, da han kom til 70 kilometer hastighedsbegrænsningen. Det gjorde en 33-årig mand fra Allingåbro imidlertid ikke. Han opdagede heller ikke, at bilisten foran gjorde det, og kørte ind i ham. Der skete ingen personskade, men materiel skade. 

En 43-årig mand fra Spjald-området blev tirsdag klokken 10.10 standset på Herningvej uden for Ringkøbing på grund af mistanke om spirituskørsel. Han fik taget en blodprøve.

Der er antagelig tale om en påsat brand i den affalds-container, der står på Enghavevej over for Kirkeskolen i Skjern. Der er nemlig fundet tændstikker ved containeren, oplyser vagthavende ved Midt- og Vestjyllands Politi. Brandfolkene slukkede branden, der opstod onsdag klokken 01.50. Brandfolkene sprøjtede samtidig vand i en Røde Kors-containeren, der også stod på parkeringspladsen, på grund af kraftig varmeudvikling. Også ved Røde Kors-containeren blev der fundet tændstikker. Midt- og Vestjyllands Politi undersøger nu de to brande nærmere, og hvis nogen har set eller hørt noget, hører politiet gerne fra de pågældende på telefon 114.

Ti pakker cigaretter og et mindre beløb i kontanter blev stjålet ved et indbrud i Holmsland Klit Golfklub. Alarmen gik tirsdag klokken 22, og det viste sig, at tyven eller tyvene var kommet ind ved at bryde døren op til restauranten.

Gul&Rod i Ringkøbing har haft indbrud, men der er tilsyneladende ikke stjålet noget. Indbruddet blev begået tirsdag klokken 18.30 til onsdag klokken 09.30. Indbrudstyven har skaffet sig adgang ved at pille en liste af vinduet og derefter tage ruden ud.

En 59-årig tysk bilist påkørte torsdag klokken 11.10 helleanlægget i Hee. Der skete skader på skiltet, men ikke bilen eller manden.

Navnenyt

Jens Olufsen, Ringkøbing, har i dag, mandag den 20. maj, været formand for Ringkøbing Museumsforening, i 25 år.

Torben Pedersen, Ringkøbing, er død. 

Mette Højmark Jensen, Lem, er død.

LÆS OGSÅ: Allan Jørgensens netværk sikrede ham nyt job

Skal vi også markedsføre din virksomhed? Se priser

VESTNYT.DK © 2021 Cookiepolitik / Udviklet af Optify