Ringkøbing

Ugens korte nyheder fra Ringkøbing

Bliv opdateret på ugens vigtigste nyheder fra Ringkøbing på to minutter.

Store bededag står til en sandet gudstjeneste 

Sognepræst, Ole Lange, afholder populær gudstjeneste på stranden i Søndervig. 

LÆS MERE: Sognepræst, Ole Lange, holder gudstjeneste på stranden i Søndervig

De ældre får ungt besøg 

Ringkøbing-Skjern Kommune har nu fundet en fast løsning på, hvor børn og personale i den integrerede daginstution, Fresiahaven på Fresiavej i Tim, skal være efter, at en brand søndag den 12. maj raserede dele af institutionen.

LÆS MERE: Fresiahavens børn og ansatte for "husly"

Motor-brødre driver stor virksomhed

De to ens tænkende brødre, Villy og Bjørn, laver ikke kun biler og sælger pølser: De sælger nemlig successælgende robotplæneklippere.

LÆS MERE: Værksted, maskinsalg og tankstation med grillbar og kiosk hos Smedegaard i Tim.

Erhversnyt 

Brian Bruun Andersen er tiltrådt bestyrelsen for Estate Boligcenter Vestjylland ApS i Ringkøbing.

Helle Sandager og Henning Christensen købte for halvanden måned siden Enemærkets Hostahave på Schubertsvej i Ringkøbing af Ester og Vilhelm Knudsen. De er begge 49 år. Hun er deltids tandplejer i Skjern Tandlægehus, og han er lærer på Fjordvang Efterskole i Velling, skriver Dagbladet Ringkøbing-Skjern. Hostahaven har årligt omkring 4000 besøgende, haven og plantesalget holder åben fra 15. maj til 15. september.

Brian Møller Dyrholm Pedersen og Jakob Rybak-Andersen (formand) er fratrådt bestyrelsen for Linka Holding ApS i Lem. Brian Møller Dyrholm Pedersen (formand) og Jakob Rybak-Andersen er tiltrådt. Brian Møller Dyrholm Pedersen er fratrådt direktionen, og Thomas Gaardbo er tiltrådt.

Brian Møller Dyrholm Pedersen og Jakob Rybak-Andersen (formand) er fratrådt bestyrelsen for Linka Energy A/S i Lem. Brian Møller Dyrholm Pedersen og Jakob Rybak-Andersen er tiltrådt. Brian Møller Dyrholm Pedersen er fratrådt direktionen, og Thomas Gaardbo er tiltrådt.

Poul Rossander Nielsen er fratrådt bestyrelsen for Vognkær Møllelaug A/S på Holmsland, Ringkøbing. Merrild Borggaard Jørgensen er tiltrådt bestyrelsen. 

Holger Jensen er fratrådt bestyrelsen for Vognkær Møllelaug A/S i Kloster, Ringkøbing. Holger Jensen er tiltrådt bestyrelsen som formand.

Parken Sport & Entertainment A/S, København, og Søndervig Holding, Søndervig, har stiftet selskabet Lalandia Søndervig A/S i Søndervig, Ringkøbing. Bestyrelse: Henrik Møgelmose (formand), Keld Hansen, Morten Sindberg Hansen, Thomas Sindberg Hansen, Erik Jensen Skjærbæk og André Sørensen. Direktion: Jan Ulrik Harrit. Virksomhedens formål er at etablere og drive ferieprojekter med drift af feriecentre og udlejning af feriehuse, opførelse og salg af feriehuse og hotel, samt anden hermed forbundet virksomhed efter bestyrelsens skøn.

Jens Ager Sørensen, Klaus Ager Sørensen og Niels Hesthaven Sørensen har stiftet selskabet ScanTrap IVS i Ringkøbing. Jens Ager Sørensen er administrerende direktør. Selskabets formål er at drive virksomhed med udvikling af udstyr til skadedyrsbekæmpelse og hermed forbundet virksomhed.

Anders Søgaard Hilligsøe, Ole Steffen Kragelund og Morten Sidelmann Mortensen er tiltrådt bestyrelsen for WGY ApS i Ringkøbing. Morten Sidelmann Mortensen er fratrådt direktionen, og Anders Søgaard Hilligsøe og Ole Steffen Kragelund er tiltrådt direktionen.

Nyt Fra Politiet 

Politiet har fået anmeldelse om endnu et tyveri fra en håndværkerbil. Bagdøren er brudt op, og der er blandt andet stjålet boremaskine, vinkelsliber og andet værktøj til en samlet værdi af 35.000 kroner. Tyveriet er sket fra fredag den 3. maj til mandag den 6. maj.

Ringkøbing Bolcher på Torvet i Ringkøbing har været udsat for hærværk. Bolcheforretningen fik lørdag klokken 02.41 knust en rude i butikken.

En 20-årig mand fra Ringkøbing blev sigtet for at lade vandet ved et træ foran Matas i Ringkøbing. Det skete lørdag klokken 04.38.

En 48-årig kvinde fra lokalområdet sigtet for spirituskørsel, da hun lørdag klokken 22.05 kørte på Agersbækvej i Hee.

En 28-årig mand fra Bramming blev testet positiv for både kokain og amfetamin, da han blev standset søndag klokken 00.20.

Det er overladt til teknikere at finde årsagen til den brand, der søndag klokken 16.40 opstod i Daginstitutionen Fresiahaven på Fresiavej i Tim. Indgangspartiet udbrændte ved branden, ligesom tagkonstruktionen også var gennembrændt. Alle børn og personaler er fra mandag morgen flyttet til SFO'en på Tim Skole.

En 34-årig kitesurfer i Søndervig blev søndag klokken 12.47 fløjet til Skejby, hvor han blev erklæret død. En kvinde, som han surfede med, så, at han var faldet af brættet og blev liggende. Da hun nåede hen til manden, konstaterede hun, at han lå livløs i vandet. Hun bjergede ham ind til stranden, hvor hun og andre forgæves forsøgte at genoplive ham, inden han blev fløjet til Skejby. Manden var tysk statsborger og bosiddende i Danmark.

10-4 i Ringkøbing har fået en rude knust med en krukke mandag klokken 23.20. Midt- og Vestjyllands Politi oplyser, at der måske er tale om et indbrudsforsøg, men ingen har været inde i butikken. 

Navnenyt 

Børge Poulsen, Tim, er død.

John Hager, Ringkøbing, er død. 

Per Havskov Berthelsen, Ringkøbing, er død.

Linda Høy Byrnum, Ringkøbing, er død. 

Jørn Christensen, Ulfborg, er død.

 

LÆS OGSÅ: Amin Jensen solist ved grundlovsgudstjeneste i Hvide Sande

Skal vi også markedsføre din virksomhed? Se priser

VESTNYT.DK © 2021 Cookiepolitik / Udviklet af Optify