Ringkøbing

Ugens korte nyheder fra Ringkøbing

Her bliver du opdateret på ugens vigtigste nyheder fra Ringkøbing på to minutter.

Fremgang i smykkebutik

Lone Keilberg fra Keilberg Smykker i Ringkøbing fortæller i et interview med vestnyt.dk, at hun har haft en forrygende sæson, hvor alle tidligere salgsrekorder blev slået i december. 

LÆS OGSÅ: Keilberg Smykker øgede omsætningen med 40 procent

Hotel Fjordgården fik tirsdag dispensation til at opføre en tilbygning, som skal indeholde et nyt wellness-center på hotellet. Det var teknik- og miljøudvalget, der skulle give dispensationen, fordi planen var i strid med den nuværende lokalplan for området. 

LÆS OGSÅ: Fjordgården har fået dispensation til wellness-center

Vestjysk Mægler bliver til Danbolig

Vestjysk Mægler i Ringkøbing bliver fra 1. februar til Danbolig. Det skriver Dagbladet Ringkøbing-Skjern, som har talt med ejendomsmægler Per Christensen. Han fortæller til avisen, at muligheden for at blive en del af Danbolig-kæden opstod, fordi Søren Møller valgte at lukke Danbolig Skjern-Tarm ved årsskiftet.  

Tidligere statsminister i Vestas-bestyrelse

Helle Thorning-Schmidt, der var statsminister fra 2011 til 2015, bliver en del af Vestas' bestyrelse. Det oplyser Vestas i en meddelelse til fondsbørsen. Hun skal formelt vælges af aktionærerne på selskabets generalforsamling den 3. april. 

Rekordmange besøgte biografen

Med over 28.000 solgte billetter blev 2018 et rekordår for Ringkøbing Biograf. Det skriver Dagbladet Ringkøbing-Skjern, som har talt med Bjarne From, der er daglig leder af biografen. Den mest sete film i biografen var Journal 64, der er en filmatisering af en Jussi Adler Olsen-bog.

Portræt af den kloge kone

Vestnyt bragte lørdag et portræt af Johanne Melgaard Haakonsen fra Klinik Haakonsen i Øster Strandgade. 

LÆS MERE: "Klog kone - ikke det værste at blive kaldt"

Færdselsuheld på Herningvej

En vågen lastbilchauffør forhindrede, at det gik helt galt, da en bilist onsdag kørte frontalt ind i lastbilen på Herningvej vest for tørrecentralen. 

LÆS MERE: Lastbil-chauffør forudså bil-uheld

Erhvervsnyt

Arne Vestergaard Andersen fra Lem har stiftet selskabet NowDanmark IVS. Selskabets formål er at udvikle og drive samkørselstjeneste.

Jeppe Mühlhausen er nyt medlem af bestyrelsen i Hotel Fjordgården A/S i Ringkøbing. Han afløser Annette Vangstrup. 

Jørgen Poulsgaard er nyt medlem af bestyrelsen i RAH Fiberbredbånd A/S. Han afløser Poul Hjulmand. 

Selskabet Kuhlmeier Engineering IVS i Ringkøbing er blevet opløst ved erklæring. 

Der er vedtaget likvidation over selskabet Tim Byg ApS.

Virksomheden EK Finans ApS i Hee er blevet opløst.

Morten Villumsen har stiftet selskabet MV Consult Ringkøbing ApS. Selskabets formål er at drive virksomhed med softwareudvikling og softwarevedligeholdelse.

Nyt fra politiet

Politiet har fået anmeldelse om en brand på Nørredige i Ringkøbing. Her er der blevet sat ild til en knallert, som holdt i et cykelskur. Det er sket natten mellem lørdag den 5. januar og søndag den 6. januar. 

En bil blev søndag den 6. januar om eftermiddagen klokken 15.30 påkørt på Holstebrovej lidt nord for Hee. Bilisten ville svinge til højre ad en grusvej, da vedkommende blev påkørt bagfra. Det var en brun personbil, formentlig en Ford, der påkørte bilisten, men vedkommende standsede ikke, hvad loven ellers kræver. Bilen pådrog sig nogle mindre skader på bagenden. 

Tirsdag formiddag klokken 10.25 kørte en bilist ind i et hus på Rindumvej i Ringkøbing. Der skete kun mindre skader på huset og bilen. Bilisten valgte at køre fra stedet uden at kontakte husejeren. Politiet vil derfor gerne i kontakt med vedkommende. 

Tirsdag eftermiddag overså en 85-årig mandlig bilist en 16-årig dreng, der kom kørende på knallert, da han ville dreje til venstre fra Reberbanen i Ringkøbing. Ingen af dem kom noget til ved uheldet.  

Navnenyt

Landboforeningen Vestjysk, der har hovedsæde i Ringkøbing, har fra 1. januar ansat Michael Bjerregaard som revisor og Mads Bendix som planterådgiver.

Thorkil Thormann stopper som varehuschef i Kvickley i Ringkøbing med udgangen af april for at gå på pension. 

Edith Hansen, Ringkøbing, er død.

Lizzi Hansine Andersen, Velling, er død. 

Metha Pedersen, Ringkøbing, er død.  

Benny Ahlers, Højmark, er død. 

Skal vi også markedsføre din virksomhed? Se priser

VESTNYT.DK © 2021 Cookiepolitik / Udviklet af Optify