Ringkøbing

Ugens korte nyheder fra Ringkøbing

Bliv opdateret på ugens korte nyheder fra Ringkøbing på to minutter.

Byrådsmedlem, Svend Boye Thomsen, giver sit bud på, hvordan de forskellige partier og kandidater klarer sig i Vestjyllands Storkreds ved valget den 5. juni.

LÆS MERE: Disse kandidater står til at blive valgt i vestjylland

Erhversnyt

Lene Feldberg Christensen er fratrådt bestyrelsen for Højmark Udviklingsselskab ApS i Lem. Marianne Bøjstrup Birkmose er tiltrådt bestyrelsen.

Jesper Ebbesen Fredslund Schmidt er fratrådt direktionen hos Hotel Smedegaarden ApS i Lem. Søren Lambæk er tiltrådt direktionen.

Lene Norup Møller har stiftet selskabet LNM Advokatanpartsselskab i Ringkøbing. Direktionen består af Lone Norup Møller. Selskabets formål er at fungere som holdingselskab for anparter i Advokatanpartsselskabet Thorninger.

Poul Hjulmand, Erling Jensen, Søren Lambæk og Jesper Ebbesen Fredslund Schmidt (formand) er fratrådt bestyrelsen for Ejendomsselskabet Jernbanegade 2, Lem ApS. Søren Lambæk (formand) og Finn Schlechter Nederby er tiltrådt bestyrelsen.

Nyt fra politiet

To surfboard, der er fundet på Baggesvej, blev torsdag den 2. maj indleveret til Midt- og Vestjyllands Politi. Det drejer sig om et orange board af mærket Dwarfs samt et gul-beige board Naish-board. Politiet opfordrer folk, der mangler de to surfboards, til at henvende sig.

En 50-årig mand fra lokal-området blev standset og sigtet for spirituskørsel, da han fredag den 3. maj klokken 20.02 kørte på Mågevej i Ringkøbing. Manden var desuden frakendt kørekortet.

Der blev blandt andet stjålet boremaskine, stiksav, rotorlaser, slagnøgle og vinkelsliber under indbrud i en håndværkerbil på Rindumvej i Ringkøbing. Tyveriet skete i tidsrummet den 30. april til den 4. maj. Ifølge vagthavende ved Midt- og Vestjyllands Politi er det endnu uvist, om værktøjet er noget af det, som politiet i sidste uge fandt i hundeskoven i Husby. Efter et tip anholdt de to litauiske mænd, som retten fængslede i fire uger.

En 41-årig mand fra Odense blev søndag standset på Vellingvej i Ringkøbing. Manden havde ikke noget kørekort, fordi det tidligere er blevet inddraget.

En 65-årig kvinde, der opholdt sig ved perronen på Ringgade i Hee, var så beruset, at politiet kørte hende hjem til Troldhede.

Der skete ingen personskade og kun lidt skade på bilerne ved et færdselsuheld i krydset Ringkøbingvej-Lemvej torsdag klokken 19.35. En 20-årig mand fra lokal-området kørte fra Lemvej ud på Ringkøbingvej, men overholdt ikke sin vigepligt og kørte ind i en bil, ført af en 22-årig mand fra Grindsted, der kørte nordpå ad Ringkøbingvej. Den 20-årig er blevet sigtet for overtrædelse af vigepligten.

Anders Fogh Jensen har efter knapt et år sagt op som forstander på Vestjyllands Højskole i Velling. Grunden er ifølge skolens formand Elof Westergaard blandt andet, at forstanderen ikke er enig i skolens fremtidige strategi, skriver Dagbladet Ringkøbing-Skjern.

Navnenyt

Peter Grønne, Ringkøbing, er død.

Erik Faurholdt Andersen, Ringkøbing, er død.

Inger Lise Agergaard, Spjald, er død.

Ejendomsmægler Alfred Berg fylder 60 år den 11. maj. Han er indehaver af Estate Boligcenter Vestjylland, der har afdeling i Ringkøbing og netop bemandet kontoret i Hvide Sande; før var det blot udstilling.

Skal vi også markedsføre din virksomhed? Se priser

VESTNYT.DK © 2021 Cookiepolitik / Udviklet af Optify