Ringkøbing

Ugens korte nyheder fra Ringkøbing

Bliv opdateret på ugens vigtigste nyheder fra Ringkøbing på to minutter.

Han bliver ansat hos kollega

Udlejning af telte med mere er blevet så stor en succes, at han har valgt at lukke sit firma, hellige sig udlejningen fra påske til oktober og arbejde hos en kollega i vintermånederne.

LÆS MERE: Nikolaj Poulsen satser på telte og hoppepuder

Webshop vokse ud af lokaler

Firmaet flyttede og fik dobbelt så megen plads på grund af webshoppens succes. Men trods en tilbygning kniber det igen med at have lagerplads nok.

LÆS MERE: Ringkøbing-firma overvejer at udvide eller flytte

27 år og uddeler

Nytårsaften fortalte han vennerne, at 2019 ville blive et stille og roligt år. Men det holdt ikke stik, hverken på den arbejdsmæssige eller private front...

LÆS MERE: Hans mål var at blive leder

Matas i nye rammer

Matas har åbnet den sin nye butik på Torvet i Ringkøbing, hvor Nordea tidligere havde til huse. Butikken erstatter de to tidligere Matas-butikker i henholdsvis Algade og Nygade. Kirsten From, tidligere Algade-afdelingen, er chef for den nye butik.

Erhvervsnyt

Iurii Grygoryshen har stiftet selskabet Yurii Mink ApS i Lem. Iurii Grygoryshen er indtrådt i direktionen som administrerende direktør. Virksomhedens formål er at drive handel med og produktion af mink.

Søren Peter Sørensen har stiftet selskabet Ringvejens Auto og Plæneklipperservice ApS i Ringkøbing. Direktionen består af Søren Peter Sørensen. Selskabets formål er reparation af biler og maskiner samt køb og salg af biler og maskiner og anden dermed beslægtet virksomhed.

Michael Bek Madsen, Hvidbjerg, Thyholm har stiftet selskabet Michael Bek Madsen ApS i Ringkøbing. Michael Bek Madsen er indtrådt i direktionen. Virksomhedens formål er at drive bagerforretning med udsalg og produktion af bagværk og dermed beslægtede aktiviteter.

Skifteretten i Herning har modtaget anmodning om opløsning af selskabet SØNDERBY MINK ApS i Ringkøbing. 

Nyt fra politiet

En Fjällräven skoletaske med en Macbook 13 tommer computer, lommeregner og iphone-høretelefoner blev tirsdag klokken 16-18 stjålet under et indbrud på Kongevejen i Ringkøbing. Tyven listede sig ind af en ulåst dør og snuppede tasken med indhold.

To hjul med dæk og fælge til en crossmaskine er stjålet fra en ulåst garage på Holstebrovej i Hee. Tyveriet er sket fra søndag den 31. marts klokken 13 til næste dag klokken 16.

En 23-årig kvinde fra Sønder Omme-området kørte tirsdag morgen klokken 6.20 så hårdt imod en chikane på Vellingvej, at den blev lagt ned. Kvinden, der ikke kom noget til, viste sig at være påvirket af narkotika.

Mange ruder er knuste, og indenfor er porcelæn, lamper og køkkenskabe smadret og ødelagt på en ubeboet ejendom på Vesterhavsvej i Vedersø. At dømme efter fodaftrykkene, der ikke er ret store, er hærværket ifølge vagthavende ved Midt- og Vestjyllands Politi begået af drenge. Hærværket er begået i løbet af marts.

Nummerpladen er stjålet på en trailer, der stod på Jernbanegade i Lem. Tyveriet er sket fra den 1. marts til den 3. april. Nummerpladen har registreringsnummer BK 8116.

Navnenyt

Inger Augustinussen, Ringkøbing, er død.

Niels Kaae, Ringkøbing, er død.

Skal vi også markedsføre din virksomhed? Se priser

VESTNYT.DK © 2021 Cookiepolitik / Udviklet af Optify