Ringkøbing

Ugens korte nyheder fra Ringkøbing

Her bliver du opdateret om ugens vigtigste nyheder på to minutter.

Vestas har igangsat en undersøgelse, der skal fastslå, hvorfor en Vestas-mølle i Sørvad af ælde dato brød i brand tirsdag eftermiddag. Pressechef i Vestas, Anders Riis, siger til TV Midtvest, at man ikke ønsker at komme med bud på brandårsagen, før man har foretaget undersøgelsen.

Kaj Munk blev mindet

Fredag var det 75 år siden, at digterpræsten Kaj Munk blev dræbt af tyskerne. Det blev markeret ved en mindesammenkomst i Vedersø.

Ghita Nørby i Højmark

Ghita Nørby besøgte søndag eftermiddag Højmark, hvor hun holdt et foredrag i Højmark Hallen. Her fortalte hun blandt andet anekdoter fra sit liv og læste op af H.C. Andersens eventyr.

Ny målmand til Ringkøbing

Ringkøbing Håndbold, som spiller i landets bedste håndboldrække, har forstærket sig med den 19-årige målmand Clara Bak Pedersen, som skifter fra Herning-Ikast Håndbold. Det oplyser Ringkøbing Håndbold på sin hjemmeside.

Legat til forfatter

Forfatter Dorthe Nors, som bor i Vedersø, er blevet tildelt Axel og Magda Fuhrs Legat på 25.000 kroner. Der er tale om et legat, der tildeles teaterfolk, kunstnere og musikere.

Wellness-planer på Fjordgården

Hotel Fjordgården har store planer om udvidelse af hotellet. Planen er at lave en tilbygning, der skal indeholde pool, saunaer og opholdsområder. Sagen skal behandles i teknik- og miljøudvalget på tirsdag.

LÆS OGSÅ: Fjordgården klar til at satse millioner på wellness

LÆS OGSÅ: Hotel-direktør håber på en dispensation

Erhvervsnyt

Kasper Kjærgaard Kristensen er ny direktør i Ringkøbing-firmaet Data-Link ApS. Han afløser Morten Villumsen på posten.

Jørgen Poulsgaard er ny formand for RAH Service A/S, RAH Net A/S, RAH Holding A/S og N H Vind 16 ApS. Han afløser Poul Hjulmand på posterne. Poul Hjulmand fortsætter som menigt medlem af de fire bestyrelser.

Malene Toft Nielsen og Bjarke Hansen har stiftet selskabet Det Dårlige Selskab, Ringkøbing ApS med førstnævnte som direktør. Selskabet har til formål at udleje fast ejendom.

Navnenyt

Landbobanken har ansat Lars Toft i bankens afdeling for forretningsudvikling og compliance, som er en del af hovedkontoret i Ringkøbing. Han skifter fra en stilling hos Nordea i Silkeborg.

Oda Helene Holm, Ringkøbing, er død.

Anders Meinhardt, Ringkøbing, er død.

LÆS OGSÅ: Sådan klarede Vestas sig på børsen i 2018

Skal vi også markedsføre din virksomhed? Se priser

VESTNYT.DK © 2021 Cookiepolitik / Udviklet af Optify