Ringkøbing

Ugens korte nyheder fra Ringkøbing

Bliv opdateret på ugens vigtigste nyheder fra Ringkøbing på to minutter.

Erhvervsnyt

Der opstod et færdselsuheld fredag den 30. august ved 16-tiden på Sdr. Ringvej i Ringkøbing. En kvinde kom kørende i en bil med en trailer, men da hun passerede jernbaneoverskæringen, faldt traileren af bilen og fortsatte over i den modsatte vejbane, hvor den ramte en bil. Ingen personer kom noget til ved uheldet.

Klokken 17 fredag den 30. august gik der ild i en markræser, som holdt parkeret tæt på et hus på Langerdalvej i Lem. Det lykkedes at få bilen trukket væk, uden at ilden spredte sig til huset.

LÆS OGSÅ: Ufaglærte lokkes med løn under uddannelse

Nyt fra politiet

Der har været indbrud på kirkekontoret på Enghavevej i Ringkøbing. Det er sket fra søndag den 1. august klokken 14 til mandag den 2. august klokken 7. Man er kommet ind gennem et vindue, og der er stjålet 24 AA-batterier.

Der har været indbrud hos Indre Mission på Brogårdsvej i Ringkøbing. Det er sket fra søndag klokken 20.00 til mandag klokken 13.00. Man har brudt en dør op, men ikke stjålet noget.

Der opstod tirsdag en brand i en produktionshal hos Linke Energi på Nylandsvej i Lem. Branden opstod i et elskab. Ingen kom noget til ved branden.

LÆS OGSÅ: Kemiudslip på efterskole: Seks elever og lærere sendt på hospitalet

Navnenyt

Lars Aage Kristensen, Tim, er død, 97 år.

Skal vi også markedsføre din virksomhed? Se priser

VESTNYT.DK © 2021 Cookiepolitik / Udviklet af Optify