Ringkøbing

Ugens korte nyheder fra Ringkøbing

Bliv opdateret på ugens vigtigste nyheder fra Ringkøbing på to minutter.

Ny akutlægebil til Ringkøbing

En ny akutlægebil får den 1. september base ved Ringkøbing Sundhedshus. Den afløser akutbilerne i Ringkøbing og Tarm. Bo Nees Iversen, overlæge og leder af regionens akutlægebiler understreger i en pressemeddelelse, at placeringen i Ringkøbing vil sikre hurtig lægehjælp til flest mulige borgere i området, og den vil være en særlig gevinst i sommerperioden, når der er mange turister langs kysten. Akutlægebilen, der er udstyret som en intensiv afdeling, er en del af akutberedskabet sammen med ambilancer og helikopter. Regionsrådet tog beslutningen om akutlægebilen sidste år.

Erhvervsnyt

Skifteretten har afsluttet konkursbehandlingen af FBG Finans ApS i Ringkøbing, som dermed er blevet opløst.

Skifteretten har opløst virksomheden Optimal Beer IVS i Vedersø, som var under tvangsopløsning.

Preben Holm har stiftet selskabet PH Consulting med adresse i Ringkøbing. Selskabets formål er at besidde kapitalandele og udøve rådgivning samt administration.

Johan Christian Bendix Øllgaard Jensen er ny formand for selskaberne Ferrodan A/S i Skjern, Dana-Tank A/S i Lem, A/S I.P.L. Industri Produkt i Lem samt IPL Anlæg i Lem. Han afløser Søren Christian Dahl på posterne.

Nicolai Lundhede Rosenkilde er nyt medlem af bestyrelsen i ØSB A/S i Ølstrup. Han afløser Poul Erik Lundsgaard.

Nyt fra politiet

Politiet fik torsdag aften en anmeldelse om, at der blev spillet højt musik i anlægget på Herningvej i Ringkøbing. Politiet kørte derfor forbi ved 20-tiden, hvor man traf en 18-årig mand fra Ringkøbing, som fik besked på at skrue ned for musikken.

Der har været indbrud i kirkekontoret på Enghavevej i Ringkøbing. Alarmen gik i gang tirsdag nat klokken 02.23. Man er kommet ind gennem et vindue, og der er stjålet en telefon samt frimærker og kontanter.

Et beskyttet værksted på Byskellet i Ringkøbing har været udsat for indbrud. Det er sket fra tirsdag klokken 16.45 til onsdag klokken 7.30. Det vides ikke, hvordan man er kommet ind, eller hvad der er stjålet, men man har blandt andet brudt et pengeskab op.

Der er begået hærværk mod en bil, som holdt parkeret på Marktoften i Ringkøbing. Bilen har fået en cirka 70 centimeter lang ridse på højre fordør.

Der har været indbrud hos Jehovas Vidners på Rødkløvervej i Ringkøbing ved 5-tiden natten til onsdag. Man kom ind gennem et vindue, hvorefter alarmen gik i gang. Der blev ikke stjålet noget ved indbruddet.

Der er stjålet værktøj for knap 15.000 kroner fra en håndværkerbil på Brogårdsvænget i Ringkøbing. Indbruddet og tyveriet er begået fra tirsdag den 20. august klokken 16 til torsdag den 22. klokken 8.

En 31-årig mand fra Ringkøbing er sigtet for vold mod en syv år yngre kvinde på Heagervej ved Ringkøbing. Politiet blev tilkaldt mandag klokken 21. Ifølge vagthavende ved Lokalpolitiet i Ringkøbing har de to, der begge bor i Ringkøbing, kendskab til hinanden.

En bilist ramte tirsdag klokken 00.45 et vejskilt i T-krydset ved Ølstrupvej og Hovergårdevej. Bilen blev senere fundet ved Langdyssevej, men hvem der har kørt den, ved politiet ikke, chaufføren var nemlig ikke i bilen, oplyser vagthavende ved Lokalpolitiet i Ringkøbing.

Der har været indbrud på Klostervej i Kloster. Tyven kom ind ved at låse døren op, da vedkommende havde fundet nøglen. Der blev stjålet kontanter ved indbruddet.

Fredag den 23. august klokken 19.15 stoppede politiet en 22-årig mand på Enghavevej i Ringkøbing, som man mistænkte for at være påvirket af alkohol.

LÆS OGSÅ: Flere tilfælde af hærværk i Alkjærparken

Navnenyt

Ole Jeppesen, Ringkøbing, er død, 76 år.

Olav Ejner Jensen, Ringkøbing, er død, 93 år.

Leif Hansen, Ringkøbing, er død, 89 år. 

Børge Rud Laursen, Ringkøbing, er død, 85 år. 

LÆS OGSÅ: Fotograf fanget af forfædres fototeknikker

Skal vi også markedsføre din virksomhed? Se priser

VESTNYT.DK © 2021 Cookiepolitik / Udviklet af Optify