Ringkøbing

Ugens korte nyheder fra Ringkøbing

Bliv opdateret på ugens korte nyheder fra Ringkøbing på to minutter.

Erhvervsnyt

Poul Hjulmand er fratrådt bestyrelsen for firmaet Vestas Aircoil A/S i Lem.

Skifteretten i Herning har opløst firmaet KS Holding af den 5. maj 2015 ApS i Velling ved erklæring. 

Selskabet Snerle IVS i No har anmodet skifteretten om at blive opløst.

Jakob Birk Christensen har stiftet selskabet Jabi Consulting ApS med adresse i Ringkøbing. Selskabets formål er at yde virksomhedsrådgivning.

LÆS OGSÅ: Rofi har sport og kultur under samme tag

Nyt fra politiet

Der har været indbrud på Materielgården på Enghavevej i Ringkøbing. Det er sket fra fredag til mandag morgen. Man er kommet ind ved at opbryde et vindue, og der er stjålet for i alt 15.000 kroner.

Politiet standsede tirsdag en ung mand fra Ringkøbing på Søndervig Landevej. Det viste sig, at manden havde fået frakendt sit kørekort. Han blev derfor sigtet for at køre uden kørekort. Den unge mand havde lånt bilen af en mand fra Ballerup, som blev sigtet for at have lånt sin bil ud til en person uden kørekort.

Onsdag eftermiddag opstod der mistanke om svinepest på en landbrug i No. En dyrlæge blev derfor kaldt ud for at tage prøver at svinene. Det viste sig at være falsk alarm.

En ung mand fra Ringkøbing blev onsdag klokken 16.55 standset i sin bil på Kirkevej i Hvide Sande. Det viste sig, at han kørte uden kørekort, og han blev derfor sigtet for dette. Bilen havde han lånt af en person fra Ballerup, som blev sigtet for dette.

Der har været indbrud i en varebil på Finlandsgade i Ringkøbing. Det er sket fra onsdag aften klokken 20 til torsdag morgen klokken 06.30. Bilen er blevet tømt for forskelligt batteriværktøj.

LÆS OGSÅ: Indbrud på Generator

Navnenyt

Ejner Trabjerg, Ringkøbing, er død.

Ringkjøbing Landbobank har ansat nye medarbejdere:

Finanselever: Sabine Andreasen, Ringkøbing afdeling, Camilla Bak Jakobsen, Viborg afdeling, Victor Østergaard, Tarm afdeling, Frederik Munk Valletin, Ringkøbing afdeling, Kasper Munkholm Høy, Ringkøbing afdeling, Annika Rønn, Hirtshals afdeling, Line Rosenfeldt Hansen, Skagen afdeling og Mathias Uggerholt Sørensen, Skagen afdeling.

Finanstrainees: Frederik Krabbe Poulsen

Finansbachelors: Sofie Nygaard, Vejgaard afdeling, Natturshana Jeyarajan, Nørresundby afdeling, Rikke Kjølby, Hjørring afdeling, og Susan Dam Muradi, Nørresundby afdeling.

LÆS OGSÅ: Landbobanken udnævner nye direktører

Skal vi også markedsføre din virksomhed? Se priser

VESTNYT.DK © 2021 Cookiepolitik / Udviklet af Optify