Ringkøbing

Ugens korte nyheder fra Ringkøbing

Bliv opdateret på ugens vigtigste nyheder fra Ringkøbing på to minutter.

23-årig åbner sin egen skønhedssalon

Maja Nyby havde et problem med at få neglelakken til at holde, da hun spillede håndbold på højt niveau. Hun fandt en løsning og har siden uddannet sig som både negletekniker og vippetekniker.

LÆS MERE: Ny salon laver smarte negle og extension øjenvipper.

Jørn Birk Nielsen, forstanderen på Ringkøbing-institutionen, Schuberts Minde, et stoppet med øjeblikkelig virkning efter 22 år. Det skriver Dagbladet Ringkøbing-Skjern.

Tre firmaer nomineret til prisen som Årets Iværksætter

Bestyrelsen for Ringkøbing-Skjern Erhvervsråd har fundet tre kandidater, der kan komme i betragtning som Årets Iværksætter 2019.

LÆS MERE: Erhvervsråd afslører Årets Iværksætter 28. marts

Tidligere Venstre-kandidat i Ringkøbing-Skjern har skiftet parti

Hun har meldt sig ud af Venstre og stiller nu i stedet op for Klaus Riskær Pedersens parti til den kommende folketings-valg.

LÆS MERE: Klaus Riskær har fundet kandidat i Vestjylland

Lennart Qvist trækker sig som formand.

LÆS MERE: Videnudvalget skal have ny formand

Byrådsmedlem Iver Enevoldsen (V) får plads i Videnudvalget i Ringkøbing-Skjern Kommune. Han har før siddet i udvalget, og borgmester Hans Østergaard (V) betegnede ham på byrådsmødet som en "erfaren rotte". Byrådet var også enige om, at byrådsmedlem Lise Juhl Hansen (V), der sidder i udvalget, overtager formandsposten samt at lade Lennart Qvist træde ud af udvalget. 

Bagermester Michael Bek Madsen har haft sit bageri i Ulfborg lukket i cirka halvanden måned på grund af rotter. Og rotte-problemet er så stort, at han nu har valgt at leje det tidligere Hvidberg Bageri i Ringkøbing og flytte produktionen dertil, skriver Dagbladet Ringkøbing-Skjern.

Erhvervsnyt

Aarhusiansk rigmand har afhændet sine aktier

Henrik Lind er ikke længere aktionær i Skjern Bank.

LÆS MERE: Storaktionær har solgt alle aktier

Ole Pedersen er fratrådt direktionen for PROFOUND TECHNOLOGY A/S i Ringkøbing som administrerende direktør. Erik Hays Thøgersen er tiltrådt direktionen som administrerende direktør.

Formand Poul Hjulmand er fratrådt bestyrelsen for Dana-Tank A/S i Lem, og Søren Christian Dahl er ny formand. 

Formand Poul Hjulmand er fratrådt bestyrelsen for A/S I.P.L. Industri Produkt Lem, og Søren Christian Dahl er ny formand. 

Formand Poul Hjulmand er fratrådt bestyrelsen for IPL Anlæg A/S i Lem, og Søren Christian Dahl er ny formand.​

Formand Poul Hjulmand er fratrådt bestyrelsen for Ferrodan A/S i Skjern, og Søren Christian Dahl er nye formand. 

Nyt fra politiet

Tyv kørte gratis i taxa

En Dantaxa blev stjålet fra Toften i Ringkøbing.

LÆS MERE: Tyv tog på tur i taxa i Ringkøbing

En 23-årig kvinde fra Sønder Omme fik mandag aften klokken 22.25 konfiskeret sin bil. Kvinden blev stoppet af en patrulje på Kærbyvej i Ringkøbing. Det viste sig, at hun fra frakendt kørekortet, og da det tidligere var sket, at hun kørte i frakendelses-tiden, blev bilen konfiskeret.

En politi-patrulje stoppede tirsdag klokken 23.55 en 23-årig mandlig bilist fra Herning på Vellingvej i Ringkøbing. Politiet havde mistanke om, at han var påvirket af hash, og han fik derfor taget en blodprøve.

Navnenyt

På Ringkjøbing Landbobanks generalforsamling blev følgende ti mænd valgt til repræsentantskabet fremgår det af pengeinstituttets hjemmeside: Hejne Fomsgaard Andersen, Per Lykkegaard Christensen, Ole Kirkegård Erlandsen, Kim Jacobsen, Poul Søe Jeppesen, Poul Kjær Poulsgaard, Jørgen Kolle Sørensen, Thomas Sindberg Hansen, Kasper Lykke Kjeldsen og Lasse Vesterby.

Ringkjøbing Landbobank og Dagbladet Ringkøbing-Skjern uddelte vanen tro priser til Årets Gjæwe Vestjyde, og den hæder tilfaldt ifølge bankens hjemmeside: Bodil Stubkjær Jensen, Lønborg, Henrik Bjerg, Stadil, Nikolaj Rørbæk de Place, Rækker Mølle, Bodil Schmidt, Kloster, Niels Kornberg, Ringkøbing, og Hans Christian Vad, Herborg.

Kristian Steiner, Ringkøbing, er død.

Karl Aage Jensen, Ringkøbing, er død.

Birte Sandal, Ølstrup, er død.

Niels Erik Larsen, Ringkøbing, er død.

Anna Marie Susanne Iversen, Ringkøbing, er død.

Aage Boel, Ringkøbing, er død.

LÆS OGSÅ: Hun "assisterer" jævnligt ved brudgommens tale

Skal vi også markedsføre din virksomhed? Se priser

VESTNYT.DK © 2021 Cookiepolitik / Udviklet af Optify