Ringkøbing

Ugens korte nyheder fra Ringkøbing

Bliv opdateret på ugens vigtigste nyheder fra Ringkøbing på to minutter.

Ansat har arbejdsgiver med i læseklinik

Psykoterapeut i Højmark benytter læsehunde i sin behandling. Hundene Hùni og Simba skiftes til at komme med på arbejde i Vinthers Læseklinik. Som læsehunde lægger de krop til kram og øre til børnenes højtlæsning. Bente Vinther lægger stemme til, at hundene tænker højt undervejs.

LÆS OGSÅ: Kroppen gemmer vores følelser

Erhvervsnyt

Henrik Vestergaard Kastbjerg er fratrådt bestyrelsen for Vestjysk Marketing A/S i Ringkøbing. Boy Boysen er tiltrådt bestyrelsen.

Skifteretten i Herning har vedtaget likvidation af Eftersmag ApS, Nygade 26 i Ringkøbing. Henning Lund Lukasen er fratrådt direktionen. Henrik Kallesø Agger, Torben Johnsen Høj og Henning Lund Lukasen er fratrådt bestyrelsen. Henning Lund Lukasen er tiltrådt som likvidator.

Amonyx Holding ApS, c/o Allan Molbech, har stiftet selskabet Amonyx ApS i Lem. Direktionen består af Allan Laursen Molbech. Virksomhedens formål er at drive virksomhed med udvikling af aerodynamiske løsninger til flyvinger samt konsulentvirksomhed indenfor avanceret 3D konstruktion og hermed forbundet virksomhed.

Nyt fra politiet

Der blev stjålet værktøj for cirka 20.000 kroner fra en håndværkerbil på Skolevej i Ringkøbing fra tirsdag eftermiddag til torsdag morgen. Noget af værktøjet var blandt det værktøj, som politiet efter et tip torsdag morgen fandt gemt under en presenning i hundeskoven i Husby. Politiet lå på lur og anholdt to litauiske mænd på 22 og 23 år, da de dukkede op med nye tyvekoster. De to mænd blev torsdag fremstillet i grundlovsforhør og fængslet i fire uger.

En 16-årig knallert-kører fra Kloster måtte en tur på sygehuset, da han torsdag klokken 15.15 blev kørt ned af en bilist. Bilisten kørte på Herningvej i østlig retning. Da han skulle svinge til højre ad Østerdige, overså han imidlertid knallertkøreren, der kørte i samme retning, og påkørte ham. Bilisten er en 71-årig mand fra Ringkøbing.

To drenge på henholdsvis 14 og 15 år fra Ringkøbing blev mandag klokken 17.10 snuppet af politiet i forbindelse med et indbrud i en lagerhal på Vesterkær i Ringkøbing. Drengene blev kørt hjem til forældrene og afhørt. De erkendte ifølge vagthavende ved Midt- og Vestjyllands Politi, at de var brudt ind i bygningen. Der har tidligere været indbrud i bygningerne på Vesterkær, men det er nødvendigvis ikke de to drenge, der står bag. Det skal politiet nu have undersøgt nærmere.

En næsten ny minilæsser til en værdi af 270.000 kroner er stjålet fra en stald på Clausagervej i Torsted. Minilæsseren er sort og gul og af mærket Giant 452 T.

Ringkøbing Broderi og Garn fik fredag klokken 21 til lørdag klokken 9.45 knust en rude. Desuden ser det ud, som om det har været forsøgt at åbne en vindue. Vagthavende ved Midt- og Vestjyllands Politi oplyser, at et vidne klokken 5.30 så en person kravle over metalhegnet, falde ned og bløde – og at det kan måske er den samme person, som smadrede ruden.

En 23-årig mand fra Ølstrup-området kørte lørdag klokken 16.20 i grøften på Østrupvej ved Ringkøbing. Det viste sig, at manden var påvirket af spiritus og ikke havde kørekort til bil.

Navnenyt

Poul Erik Jørgensen, Ringkøbing, er død.

Skal vi også markedsføre din virksomhed? Se priser

VESTNYT.DK © 2021 Cookiepolitik / Udviklet af Optify