Ringkøbing

Ringkjøbing Landbobank udnævner nye direktører

Niels Kjær Hansen, direktør i Ringkjøbing Landbobank, går på pension.

Niels Kjær Hansen, direktør i Ringkjøbing Landbobank, har valgt at gå på pension ved udgangen af marts 2020. Han har det overordnede ansvar for erhvervsafdelingen, privatgrupperne og Hvide Sande-afdelingen.

Erhvervsafdelingen overtages af den 34-årige Kim Vestergaard Nielsen (billedet), som pengeinstituttet med virkning fra 1. oktober i år udnævner til erhvervsdirektør. Han i dag daglig leder af erhvervsafdelingen.

Ringkjøbing Landbobank har desuden udnævnt følgende, ligeledes med virkning fra den 1. oktober.

Lars Knudsen bliver ny privatdirektør med ansvar for det samlede privatkundeområde i hele banken, herunder produkter og koncepter. Desuden bliver han overordnede leder af bankens privatkundegrupper på hovedkontoret, Hvide Sande-afdelingen samt bankens pensionsteam på hovedkontoret, oplyser Ringkjøbing Landbobank i en pressemeddelelse.

Han er 53 år og bor i Ringkøbing og forlader en stilling, hvor han har det overordnet ansvar for bankens nichekoncepter på hovedkontoret.

Kristian Mølgaard Hockerup udnævnes til ny chef for bankens aktiviteter inden for vedvarende energi og ejendomme, der samles i et nyt engros kompetencecenter i banken. Han er 36 år og bosiddende i Ringkøbing og forlader en stilling som projektfinansieringschef i banken.

Jesper Sand Larsen bliver ny chef for private banking Ringkøbing med et udvidet overordnet ansvar for bankens lægekoncepter. Området er ikke ukendt, da han i øjeblikket er daglig leder af private banking Ringkøbing. Jesper Sand Larsen er 40 år og bor i Ringkøbing.

 

 

Skal vi også markedsføre din virksomhed? Se priser

VESTNYT.DK © 2021 Cookiepolitik / Udviklet af Optify