Ringkøbing

Fortællinger, sagn og skrøner fra Nørre Vosborg

Den tidligere Ringkøbing-forfatter, Anne-Marie Helfer, står bag ny bog.

»Fortællinger, sagn og skrøner fra Nørre Vosborg og omegn« er en ny, rigt illustreret bog, som er udkommet på Forlaget Aras i Ringkøbing.

Forfatter til bogen er Anna-Marie Helfer, som boede i Ringkøbing i 30 år, inden hun for fem år siden flyttede fra byen.

Bogen fortæller - på en lettilgængelig og underholdende måde - dramatiske og finurlige historier om udviklingen blandt driftige vestjyder - med herregården som udgangspunkt.

Den rummer fortællinger om studeprangere, berygtede rakkere, vesterhavsstorme, ulovligt hjemmebrænderi, folkemøder og festivaler, om heldige kartofler, fæstebønder, teglværksbisser, tjenestepiger, og om dem med hele den nypudsede "sildesalat" og kontakt til magtens elite.

Og den er skrevet med Anna-Marie Helfers store kærlighed til både den gamle herregård og Vestjylland som drivkraft. Bogen henvender sig da også til alle med interesse for og kærlighed til Vestjylland.

Anne-Marie Helfer præsenterede bogen tidligere på måneden ved den årlige fortællefestival på Nørre Vosborg. Publikum var meget begejstrede ikke bare for bogen, men også for Anna-Marie Helfers levende måde at fortælle på.

Bogen er på 100 sider og koster 149 kroner. Den kan købes hos boghandlere og på forlagets webshop.

 

 

Skal vi også markedsføre din virksomhed? Se priser

VESTNYT.DK © 2021 Cookiepolitik / Udviklet af Optify