Ringkøbing

Satire-side hylder vestjysk værtshusejer

Når en hædersmand endelig tager det tunge ansvar på sig og åbner en hæderlig knejpe, chikaneres han af små selvfede og formynderiske skidesprællere, lyder det.

Satire-siden Hård mod Styrbord, som har flere end 5.000 følgere på Facebook, har læst artiklen om værtshusejer Hans Jørgen Bækgaard fra Ølkælderen i Ringkøbing, der er stærkt frustreret over de mange skatter, afgifter og gebyrer, man pålægges som selvstændig erhvervsdrivende, og det har fået satirikerne til tasterne. 

I et opslag, som har fået flere end 200 likes på siden, lyder følgende svade som en kommentar til artiklen:

"Der er for få værtshuse i Danmark. Generationen af hjernedøde idioter vil hellere ind på steder, hvor man ikke kan ryge, men til gengæld kan få hestepiller i sine i forvejen elendige drikkevarer. Så værtshusene forsvinder til fordel for veganske lorterestauranter, hvor ting ikke længere steges i smør, men i egen selvfedme, og kaffebarer, der udmærker sig ved, at de åbenlyst debile ekspedienter ikke engang aner, hvad almindelig sort kaffe betyder."

"Når en hædersmand endelig tager det tunge ansvar på sig og åbner en hæderlig knejpe, bliver han chikaneret af små selvfede og formynderiske skidesprællere, der aldrig har set andet end grimme kontorlokaler i løbet af deres miserable liv. Stop dog jer selv. Gå ud og gør noget nyttigt. Få et job, hvor I kan feje gaden. Eller hvor I kan sidde og se maling tørre. Selv det vil være mere nyttigt. Lad dog manden drive sit værtshus i fred."

Opslaget har fået mange kommentarer. En af de mere muntre af slagsen lyder, at det mest overraskende ved artiklen er, at en mand fra Ringkøbing i det hele taget kender til begreber som skatter, afgifter og gebyrer.

Du kan læse artiklen med Hans Jørgen Bækgaard her: Værtshusejer: Vi drukner i skatter, afgifter og gebyrer

Skal vi også markedsføre din virksomhed? Se priser

VESTNYT.DK © 2021 Cookiepolitik / Udviklet af Optify