Ringkøbing

Ringkøbing får en ny ejendomsmægler

Liggetiderne er for lange, og der gives for store nedslag i priserne, lyder det fra de to indehavere af Ringkøbings nye ejendomsmæglerforretning.

Mikael Skaaning Sørensen og Mikkel Middelhede Jensen åbner den 1. oktober en ny ejendomsmæglerforretning i Ringkøbing. Forretningen bliver en del af LokalBolig-kæden.

De to indehavere har siden 2011 opbygget og drevet den lokale afdeling af Købstædernes Forsikring i Ringkøbing, men efter otte år som selvstændige inden for forsikring er det nu tid til at prøve noget nyt.

”Det er noget, vi har haft lyst til i flere år, for vi har begge en stor interesse for boligmarkedet, og det er vores opfattelse, at boligsalget i Ringkøbing kan gøres bedre,” siger Mikael Skaaning Sørensen. 

Han forklarer, at selv om der bliver handlet mange boliger i Ringkøbing og omegn, er liggetiderne stadig for lange og de gennemsnitlige nedslag i priserne for høje.

”Det tager i gennemsnit 272 dage at sælge et hus herude, og der bliver i gennemsnit givet ti procent nedslag i prisen. Begge dele er for meget, og det tror vi på, at vi kan gøre bedre,” siger Mikael Skaaning Sørensen.

”Det handler blandt andet om at sætte de rigtige udbudspriser på husene, men i den grad også om at være meget mere proaktiv over for køberne i markedet. Det handler også om at have mere fokus på online markedsføring og om tilgængelighed. Det er nogle af de ting, vi vil gøre anderledes,” siger han.

Foruden de to indehavere bliver Pernille Simonsen en del af teamet hos LokalBolig i Ringkøbing. Hun skifter også fra en stilling hos Købstædernes Forsikring.

Tilsammen har de tre personer mere end 35 års erfaring fra den finansielle sektor.

Mikkel Middelhede Jensen er uddannet ejendomsmægler fra Home, og Pernille Simonsen har tidligere arbejdet hos BoligCenter Vestjylland.

Mikael Sørensen og Mikkel Middelhede Jensen vil satse på salg af boliger i Ringkøbing og omegn samt sommerhuse i området fra Bjerregaard i syd til Vedersø Klit i nord.

”Vi bor alle tre i Ringkøbing, og har gjort det i det meste af vores liv. Vi er aktive i lokalområdet og har altid arbejdet med mennesker, så derfor har vi også et meget stort netværk i området. Det gør, at vi kender rigtig mange potentielle købere og sælgere,” siger Mikael Skaaning Sørensen.

LokalBolig er en kæde af ejendomsmæglere, hvor mæglerne er selvstændige.

Det betyder, at Mikael Skaaning Sørensen og Mikkel Middelhede Jensen får en stor grad af frihed til at sætte deres eget præg på forretningen.

”Vi kommer til at gøre tingene lidt anderledes, og her kommer vi bl.a. til at nyde godt af, at LokalBolig er foran de andre kæder, ikke mindst online. Vi kommer til at bruge levende videoer af alle boligerne. Det er en helt ny måde at præsentere boligerne på online, og vi ved, at langt de fleste bolighandler starter på nettet. Derfor vil vi også have de flotteste boligpræsentationer,” siger Mikkel Middelhede Jensen.

”Alle vores tekster vil blive skrevet af professionelle tekstforfattere, som forinden interviewer sælgeren om deres bolig. Det er jo sælger, der kender boligen bedst og lige ved, hvad der gør den speciel, og hvor de gode sommerkroge er. Derfor kommer vores tekster til at give en bedre og mere dybdegående beskrivelse af boligen. Det giver køberen en langt bedre indsigt i boligen, og vi undgår de her typiske mæglerfloskler,” siger han.

Et andet område, hvor de vil skille sig ud er på markedsføringen af boligerne.

”Vi vil bruge mange kræfter på at annoncere vores boliger på de sociale medier. Næsten alle er i dag på enten Facebook eller Instagram – flere gange om dagen. Det er derfor en annonceplatform, som vi vil benytte os rigtig meget af, og hvor vi kan målrette vores markedsføring til at ramme køberne,” siger Mikkel Middelhede Jensen.

”Derudover vil vi også være et godt sted at sætte sit hus til salg alene af den grund, at vi ikke har 150 huse til salg i forvejen. Det gør, at vi har ekstra god tid til den enkelte sælger. For os vil det også være helt afgørende at være i løbende dialog med sælger, så det at sælge boligen bliver et fælles projekt – det er trods alt folks hjem, vi sælger,” siger han.

Den nye ejendomsmæglerforretning får adresse på Nygade 28c, lige over for biografen.

Skal vi også markedsføre din virksomhed? Se priser

VESTNYT.DK © 2021 Cookiepolitik / Udviklet af Optify