Ringkøbing

RIF-formand gør sig klar til at overtage advokatfirma

Til februar får et af Ringkøbings ældste advokatfirmaer ny indehaver.

For tre år siden påbegyndte advokat Bjarne Lund Jørgensen et generationsskifte i advokatfirmaet af samme navn.

For efter at have drevet advokatfirma siden 1981 havde den garvede advokat nået en alder, hvor han begyndte at gøre sig tanker om at gå på pension.

Han ansatte derfor Ringkøbing-drengen Andreas Leidesdorff som fuldmægtig med henblik på, at denne skulle overtage firmaet.

Ser frem til skiftet

Til februar er fuldmægtigtiden forbi for Andreas Leidesdorff, og det er derfor også blevet tid til at gennemføre generationsskiftet.

"Det har været tre rigtig spændende år, og det har været sjovt at komme ind i et mindre firma, hvor jeg har kunnet prøve mig selv af inden for forskellige juridiske områder, og hvor jeg også har fået rigtig meget ansvar for det forretningsmæssige lige fra begyndelsen. Man skal heller ikke undervurdere, at man kan lære en masse af en advokat, der har været i branchen så mange år, som Bjarne har," siger Andreas Leidesdorff.

"Nu glæder jeg mig til den udfordring, det bliver at skulle tage virksomheden i min egen retning som beslutningstager. Selv om Bjarne har været meget imødekommende over for mine input og været god til at give mig ansvar, så bliver det alligevel noget andet at sidde med beslutningerne selv," siger han.

Uddannet i Aarhus

Andreas Leidesdorff er født og opvokset i Ringkøbing, hvor han i dag bor sammen med hustruen Stina og deres datter.

Jurastudiet fandt sted på Aarhus Universitet, og han konstaterer, at det har været spændende at vende hjem til Ringkøbing med en anden vinkel på tingene, end han havde, da han var helt ung.

"Jeg har stiftet bekendtskab med en masse mennesker, som jeg måske nok vidste, hvem var, men som jeg ikke kendte på samme måde, som jeg gør i dag," siger han.

De mange nye bekendtskaber har han fået gennem arbejdet, og fordi han er aktiv i RIF, hvor han har siddet i bestyrelsen siden 2016 og været formand siden december 2017.

Nye tiltag på vej

Andreas Leidesdorff har planer om forskellige nye tiltag, når han overtager advokatfirmaet til februar.

Det drejer sig blandt andet om, at firmaets it-systemer skal optimeres, og at der skal gøres en indsats for at skaffe flere erhvervskunder.

"Vi har i forvejen fået en del nye erhvervskunder ind i løbet af de seneste år, og jeg vil gerne endnu mere i den retning. Vi skal være et firma, som både henvender sig til private og til små og mellemstore virksomheder," siger han.

Advokatfiramet havde i mange år adresse i Østergade, men flyttede sidste år i nye lokaler på I.C. Christensens Allé, hvor virksomheden også kommer til at have til huse under den nye ejer.

Skal vi også markedsføre din virksomhed? Se priser

VESTNYT.DK © 2020 Cookiepolitik / Udviklet af Optify