Ringkøbing

Værtshus fejrer fødselsdag

Nogle meldte værtshuset dødsdømt efter tre måneder. Nu fylder det fem år.

Et nyt koncept og navneforandring fra Slippen til Ølkælderen. Det mener indehaver, Hans Jørgen Bækgaard, er grunden til, at det lille Ringkøbing-værtshuset i kælderen den 28. marts har eksisteret i fem år.

Den 58-årige Hans Jørgen Bækgaard har en fortid som lærer. Men da reformen rykkede ind på skolerne, pakkede han tasken og rykkede ud.

Han har absolut ikke fortrudt, at han stoppede som lærer og åbnede Ølkælderen. For selv om han er træt af diverse regler og afgifter, der gør det svært at være værtshus-ejer, fik han dengang et ønske opfyldt.

En gammel drøm

"Jeg har altid drømt om at få et værtshus. Jeg er opvokset i miljøet, for mine forældre havde Bondestuen i Spjald, som min bror overtog; men den lukkede i 2000," fortæller han.

Når Hans Jørgen Bækgaard ser tilbage på de fem år, han har drevet værtshuset, har han lagt utrolig mange timer i det, specielt de første tre år, for at få det til at køre og give sorte tal på bundlinjen.

Han han nyder samværet med gæsterne.

"Det sociale liv - alle de dejlige mennesker, der kommer om dagen," siger han og tilføjer, at det er byens eneste raflebodega.

Fejringen

Hans Jørgen Bækgaard fortæller, at der var mennesker, som dødsdømte Ølkælderen indenfor de første tre måneder.

"Men nu har jeg klaret det i fem år, og det agter jeg at fortsætte med," siger han og smiler.

Fødselsdagen fejrer han med gode tilbud fredag og lørdag fra klokken 18 og en overraskelse på selve dagen, torsdag.

 

 

Skal vi også markedsføre din virksomhed? Se priser

VESTNYT.DK © 2021 Cookiepolitik / Udviklet af Optify