Ringkøbing

Ringkøbing Håndbold har fået ny cheftræner

Morten Secher er pr. omgående hyret som træner til Ringkøbing Håndbolds liga-kvinder.
Morten Secher har med øjeblikkelig virkning overtaget posten som cheftræner for Ringkøbing Håndbolds ligadamer.
Det er dermed ham, der skal føre - eller i hvert fald forsøge - Ringkøbing-damerne til sejr, når holdet onsdag den 6. februar møder HC Odense på udebane.
Mads Brandt har dermed haft sin sidste kamp for Ringkøbing. Planen var oprindeligt, at han skulle gøre sæsonen færdig, men han bliver fritstillet i resten af perioden og altså afløst af Morten Secher.
"Vi har vejet og vurderet, at der i de sidste vigtige kampe skal ny energi ind på cheftrænerposten, siger bestyrelsesformand Lars Buhl i en pressemeddelelse, og fortsætter:
"Der er masser af tro i truppen på, at vi kan få de point, der skal til, og vi mener at nye øjne og ny motivation kan finde de mål, der gør at vi vinder de rigtige kampe."

Morten Secher har en fortid som assisterende træner for Aalborg Håndbolds ligahold i fire år, træner for Odder Håndbold Elite i seksethalvt år og seneste i HC Midtjylland i treethalvt år. Han tog en EHF Master Coach i 2013.

Han afsluttede en bachelor i sport science i 2013 og læst cand. mag i learning an innovative change 2013-2016, begge dele ved Aalborg Universitet. 

"Jeg er rigtigt glad for, at Ringkøbing Håndbold har valgt at sætte deres lid til, at jeg, i fællesskab med spillere og alle omkring holdet, kan sikre holdets forbliven i ligaen. Et blik på tabellen viser tydeligt, at situationen skal tages alvorligt, men jeg er fortrøstningsfuld. Jeg tror på at vi sammen kan få vendt sæsonens forløb og slutte den af med succes," siger Morten Secher.

Han underkender ikke, at sæsonens mange nederlag har sat sine spor på kvindernes selvtillid, gejst og tro på egne evner.

"Vores helst store mission bliver derfor at få fundet dét frem fra gemmerne, så vi i de resterende kampe får det velkendte tempofyldte, sprudlende og fightende hold at se."

Den 37-årige Morten Secher bliver cheftræner for liga-holdet resten af sæsonen. Derefter overtages holdet af den 47-årige Jesper Holmris, som klubben har tegnet en to-årige kontrakt med.

Skal vi også markedsføre din virksomhed? Se priser

VESTNYT.DK © 2021 Cookiepolitik / Udviklet af Optify