Ringkøbing

Ny salon laver smarte negle og extension øjenvipper

Hun er lige fyldt 23 år, uddannet negle- og vippetekniker og kontorassistent. Nu åbner hun egen salon i Ringkøbing.

Den 23-årige Maja Nyby gør mandag den 1. april sin store fritidsinteresse til arbejde, når hun åbner skønhedssalonen "Hos Maja", der tilbyder forlængelse, lakering og dekorering af negle samt øjenvippe-extensions.

"Jeg glæder mig helt vildt", siger Maja Nyby og smiler.

Hendes salon ligger Torvegade 5D i Ringkøbing, nabo til Estate Bolig Center Vestjylland, som hun har lejet sig ind hos.

"Det er en megafed placering og en perfekt størrelse. Den ligger godt i forhold til gågaden og med parkering tæt på," siger hun.

Negle og håndbold

Maja Nyby, der er opvokset i Lem og nu bor i Ringkøbing med kæresten, Aksel, har altid været meget sporty. Hun har aldrig gået op i, hvordan hun så ud og gik i skole i jogging-bukser. Men hun gik med neglelak.

Det var svært foreneligt med at spille håndbold og træne med Ringkøbing Håndbolds liga-spillere fem gange om ugen. Hun spillede ikke på holdet.

"Jeg fandt ud af, at der var noget, der hed gellak, og det lavede jeg på mig selv. Veninderne synes, det var flot, så jeg lavede det også på dem," fortæller hun.

Gellakken bestod "håndbold-testen", og Maja Nyby synes, det var så "mega-spændende" at arbejde med, at hun tog negletekniker-uddannelsen.

Øjenvippe-tekniker

Hun supplerede den med uddannelsen som vippetekniker, der gør hende i stand til at lave øjenvippe-extensions, der giver kvinder en flot udstråling.

"For jeg håbede en dag at åbne en salon selv, og vipper har en logisk sammenhæng med negle. Og jeg synes, eyelash extensions er sindsyg flot," siger Maja Nyby og smiler.

Hun afsluttede uddannelsen som kontorassistent hos Danland/Dancenter i januar i år. For godt et år siden droppede hun håndbolden, gik fra lidt til megen fritid og fandt ud af, at hun gerne ville åbne egen salon.

"Jeg fik pludselig rigtig meget fritid til at nørde derhjemme," fortæller hun.

Venner og bekendte lagde negle og vipper til hendes nørderi, men fra den 1. april kan alle nyde godt af hendes special-viden og evner inden for negle og vipper.

Mange muligheder

Maja Nyby viser eksempler på negle, hun har forlænget, lakeret og eller dekoreret: marmor-designs, sten, glimmer, folie, håndmalede blomster, hjerter, stjerner, hun mestrer det hele og holder sig opdateret på de nyeste trends på beauty-sider.

"Og folk kan komme med ønsker til, hvad de gerne vil have, så vil jeg se, om jeg kan opfylde dem," siger hun.

Maja Nyby vil også forsøge at opfylde kundens behov, når hun sætter eyelash extensions, der giver lange, smukt buede øjenvipper, på kunders egne vipper.

"Men jeg afpasser det efter, hvad vipperne kan holde til," understreger hun. 

Reception

Maja Nybo stopper med at arbejde på Danland/Dancenter på søndag. I næste uge går hun i gang med at indrette sin salon og det tilhørende tekøkken, så hun er klar til at slå dørene op den 1. april. Klar er både hendes facebook-side og hjemmeside, hosmaja.dk, hvor man kan bestille tid.

Fredag den 5. april klokken 17 holder hun reception, så alle interesserede har mulighed for at komme ind og se Ringkøbings nye salon, der har specialiseret sig i negle og vipper.

 

 

Skal vi også markedsføre din virksomhed? Se priser

VESTNYT.DK © 2021 Cookiepolitik / Udviklet af Optify