Ringkøbing

Lastbil-chauffør forudså bil-uheld

To personbiler og lastvognstog involveret i uheld på Herningvej.

En yderst opmærksom lastbil-chauffør var ifølge vagthavende ved Midt- og Vestjyllands Politi antagelig årsag til, at der ikke skete alvorlig personskade, men kun materiel skade, da en bilist onsdag eftermiddag kørte frontalt ind i lastbilen på Herningvej vest for tørrecentralen, Dan Grønt.

Lastvognstoget, ført af en 65-årig mand fra Videbæk, kørte østpå, da chaufføren opdagede, at en personbil på vej den anden vej, pludselig kørte over i modsatte side af vejen. Personbilen, kørt af en 67-årig kvinde fra Trehøje-området med 80 kilometer i timen, kørte frontalt ind i lastbilen.

"Men lastbilchaufføren havde bremset kraftigt ned, så han kun kørte ti kilometer i timen, og det var nok grunden til, at skaden ikke blev så voldsom," fortæller vagthavende og tilføjer, at årsagen til, at personbilen kørte over i modsatte vejbane er uvis.

Der blev også involveret en tredjebilist i uheldet - en 18-årig mand fra Skjerns opland. Han kørte bag ved lastvognen, men var ikke opmærksom på den kraftige opbremsning og kørte op bag i lastvognstoget.

LÆS OGSÅ: Videbæk-virksomhed tredobler overskuddet

 

Skal vi også markedsføre din virksomhed? Se priser

VESTNYT.DK © 2021 Cookiepolitik / Udviklet af Optify