Ringkøbing

Julemand, julelagkage og lys i juletræet

Juletræet på Torvet i Ringkøbing fejres med sang, risengrød og julelagkage.

"Rørt blot ikke ved min gamle jul", hedder det i en dansk julesang. 

Det gør de heller ikke i Ringkøbing, når byen fredag den 22. november tænder juletræet på byens torv. Traditionen tro kommer julemanden sejlende ind til havnen, hvor han ankommer klokken 16.30. Derefter går turen akkompagneret af Ringkøbing Garden til torvet, hvor Ringkøbing-Skjern Musikskole har samlet 60 elever fra Tim Skole Børnekor, Alkjærskolens Børnekor, Ringkøbing Spirekor, Ringkøbing Børnekor, Musikskolens Pigekor og Pigekoret - de synger nogle af julens salmer under ledelse af Kristine Horsholt Mikkelsen og akkompagneret af Niels Rahbech.

Julemanden tænder det store juletræ klokken 17.30 - og Baking Sins by Lea disker op med en fem etagers julekage, som de fremmødte kan få en smagsprøve af.

Der vil også være mulighed for at købe gløgg, vafler og varm kakao i tidsrummet 15-18 i julehytten på torvet.

Ringkøbing Handelsforening deler desuden julekalender ud til børnene, der selv skal farvelægge kalenderen - dag for dag til og med 24. december. Derefter skal de eventuelt med hjælp fra forældrene lægge et billede af den på handelsforeningens facebook side - de tre flotteste og mest kreative bliver præmieret med et gavekort på 1.200 kroner.

Skal vi også markedsføre din virksomhed? Se priser

VESTNYT.DK © 2021 Cookiepolitik / Udviklet af Optify