Ringkøbing

Ringkøbingenser opstiller til Coop ambas bestyrelse

Kvickly Ringkøbings bestyrelse opfordrede ham til at stille op til bestyrelsen for Coop amba.

Den 37-årige Jesper Lemming, leder af Digital Udvikling og Kommunikation ved Ringkøbing-Skjern Kommune, stiller op til Coop amba.

"Så slap katten ud af sækken. Jeg er både stolt og ydmyg over, at min bestyrelse i Kvickly Ringkøbing har opfordret mig til at stille op til Coop ambas bestyrelse," skriver Jesper Lemming på LinkedIn.

Han er en af de fem kandidater, der foreløbig har stillet op - fristen er den 29. marts - til de tre poster, der skal besættes i Coop ambas bestyrelse på landsrådet den 27. april. Bestyrelsen vælges af Coop landsrådets 124 medlemmer, der er valgt i landets ti distrikter.

Begyndte i Stauning

Jesper Lemming er vokset op med Coop, som barn med Dagli' Brugsen i Stauning, som ungarbejder i Super Brugsen i Skjern og nu som bestyrelsesmedlem i Kvickly Ringkøbing.

Bliver han et af de ti bestyrelsesmedlemmer i Coop amba, betyder det, at han skal være med til at udpege bestyrelserne i Coop Danmark, Coop Bank og Coop Invest.

Coop Danmark driver som landets største dagligvare-virksomhed kæderne Kvickly, Super Brugsen, Dagli’ Brugsen, Lokal Brugsen, Irma, fakta, coop.dk og irma.dk. Coop Danmark har 1200 butikker over hele Danmark, 38.000 medarbejdere og en samlet omsætning på ca. 50 milliarder kroner, oplyser Coop på sin hjemmeside.

Skal vi også markedsføre din virksomhed? Se priser

VESTNYT.DK © 2021 Cookiepolitik / Udviklet af Optify