Ringkøbing

Fjordgården klar til at satse millioner på wellness

Gæster kan bade sig i chokolade, mudder, mælk og meget andet i det planlagte wellness-mekka.

Går det, som direktør Brian Madsen håber, kan Hotel Fjordgårdens gæster og besøgende boltre sig i et nyt, stort wellness-center inden påsken 2020.

Hotellet vil opføre en 250 kvadratmeter ny, stor tilbygning, som sammen med den nuværende 400 kvadratmeter store pool-afdeling - der bliver totalt renoveret - kommer til at udgøre et nyt, moderne wellness-center.

Mange muligheder

Brian Madsen fortæller, at centret indrettes med behandlerrum til massage med mere, salt-grotte med dampe, kar til mudder-, chokolade- og mælkebade, en stor spa, aromasaunaer et 100 kvadratmeter stort, nyt varmtvandsbassin med liggestole, hvor gæsterne kan få vandmassage - og med højt til loftet og omgivet af flotte farver.

"Der skal ansættes en spachef og en gus-mester til saunaerne," siger Brian Madsen.

Udenfor etableres en panoramasauna med mulighed for gus og udsigt til Vonå, koldt- og varmtvandskar og spa. 

Fremtids-sikres

Wellness-planerne står i et "større" to-cifret millionbeløb. Målet er ifølge Brian Madsen at gøre hotellet mere attraktivt og på sigt lave det til et feriehotel mere end et konferencehotel, fordi det vil give flere højsæsoner og færre lavsæsoner.

"Fjordgården er ikke attraktiv for parferie, og vi skal have skabt noget, de vil have - og selv om wellness har været in længe, er det stadigvæk det, der topper mest," siger Brian Madsen.

Dagsgæster

Han er sikker på, at wellness-centret vil være et nyt trækplaster for turister - ikke mindst når oplevelsescentret, Naturkraft, og Søndervig Feriepark åbner, og der kommer mange flere mennesker til området.

"Vi vil også gerne have dag-gæster fra et større lokalområde - veninder eller par, der kommer og får frokost og hygger sig med wellness. Det er nyt for Fjordgården at åbne op for det," siger Brian Madsen, der har fået ideen til det nye wellness-mekka.

Dispensation

Han håber, at medlemmerne af teknik- og miljøudvalget giver dispensation til byggeriet, så håndværkerne kan gå i gang til marts og byggeriet stå klar inden påske 2020, når Naturkraft åbner.

LÆS OGSÅ: Hotel-direktør håber på bygge-dispensation

 

Skal vi også markedsføre din virksomhed? Se priser

VESTNYT.DK © 2021 Cookiepolitik / Udviklet af Optify