Ringkøbing

Hotel Fjordgården er kommet i eksklusivt selskab

Brian Madsen, direktør for Hotel Fjordgården, tøvede ikke med at sige ja til gourmet-fællesskab.

Brian Madsen, direktør på Hotel Fjordgården, blev for nylig kontaktet af Jocob Bülow Espensen, direktør på det landsdækkende gourmet-initiativ, Chefmade.

Jacob Bülov Espensen ønskede at få Hotel Fjordgården med i folden af gourmet-restauranter. Det var en let beslutning for den ringkøbingensiske hoteldirektør. Han sagde straks ja.

"De sidste to år har vi gennemgået en utrolig udvikling i vores restaurant, og så er det jo et skulderklap at få sådan en forespørgsel," siger Brian Madsen.

Begejstrede

Jacob Bülov Espensen var ikke i tvivl om, at Hotel Fjordgården skulle have invitationen.

"Flere restauranter udenfor de større byer dukker frem som små perler, der kan give de skønneste oplevelser og overrasker gæsten med en aha-oplevelse. Alligevel skilte Hotel Fjordgården sig ud. Vores marketingchef besøgte hotellet samme weekend som Annemette Voss  (vinder af Den store Bagedyst, red.), og de kom begge begejstrede og fortalte om stedet ugen efter." fortæller Jacob Bülov Espensen.

Ud til gæsterne

Hoteldirektør Brian Madsen ser optagelsen i det nye gourmet-fællesskab, Chefmade, som en mulighed for få foden indenfor hos endnu flere gæster.

"Det er jo netop det, Chefmade handler om - at vores dygtige kokke tilbereder, anretter og serverer vores gourmetmad i gæstens eget hjem." siger Brian Madsen.

De første forespørgsler tikkede da også ind på Hotel Fjordgården hjemmeside allerede inden, teknikken var på plads. Det vidner om den voksende efterspørgsel i området, som også var en af årsagerne til at Chefmade ville have en restaurant i Vestjylland med blandt de allerede udvalgte restauranter på platformen, skriver Hotel Fjordgården i en pressemeddelelse.

Chefmade-konceptet

Chefmade har eksisteret siden 2017 og har specialiseret sig indenfor private dining og business dining. Grundlægger Jacob Bülov Espensen oplevede en stigende efterspørgsel og udvidede udbuddet. Han kontaktede udvalgte restauranter og etablerede hjemmeside Chefmade.dk, der hjælper med at formidle kontakten mellem restaurant og kunde. Restauranterne vælges ud fra høje kvalitetskrav samt evnen til at levere noget unikt og overraskende. Chefmade.dk tæller nu 50 kvalitetsrestauranter i Danmark

Skal vi også markedsføre din virksomhed? Se priser

VESTNYT.DK © 2021 Cookiepolitik / Udviklet af Optify