Ringkøbing

Tip til ledelse, fastholdelse og rekruttering af frivillige

Frivillige ledere af frivillige i foreninger og organisationer får råd om, hvordan de motiverer og værdsætter frivillige.

Hvordan rekrutterer og leder man frivillige kræfter til sin forening eller organisation?

Det kan interesserede foreninger høre mere om, når Frivillig Vest og Ringkøbing-Skjern Kommune tirsdag den 29. oktober klokken 17.00-20.00 holder fyraftensmøde i Medborgerhuset på Herningvej i Ringkøbing.

Formålet er at klæde de frivillige ledere i foreninger og organisationer endnu bedre på til at påskønne, motivere, rekruttere og fastholde de mange frivillige i kommunen.

Dagsordenen for mødet er organisering af frivillige, rekrutterings-fif og metoder til, hvordan man får fat på nye frivillige og fastholder dem samt ledelse og lederstil, der giver indsigt i den grundlæggende teori om ledelse af frivillige, skriver Ringkøbing-Skjern Kommune i pressemeddelelsen.

"Mange af os kender det godt fra arbejdspladsen, men også i den frivillige verden er vigtigt, at "medarbejderne" - eller de frivillige - kan se, at ledelsen viser vejen, er autentisk og går forrest i opgaverne," forklarer Lene Holm Poulsen, fritidskonsulent i Ringkøbing-Skjern Kommunes Kultur, Natur og Fritidsafdeling, og tilføjer:

"Frivillige kræfter er guld værd, og rigtig mange frivillige lægger mange timer og en masse hjerteblod i deres frivillige arbejde, men netop derfor er det vigtigt at deres indsats også bliver værdsat gennem en god organisering og ledelse af arbejdet."

Det koster 100 kroner at deltage i fyraftensmødet; interesserede skal tilmelde sig senest onsdag den 23. oktober på fritid@rksk.dk

 

 

Skal vi også markedsføre din virksomhed? Se priser

VESTNYT.DK © 2020 Cookiepolitik / Udviklet af Optify