Ringkøbing

Fresiahavens børn og ansatte har fået "husly"

Daginstitutionen Fresiahavens børnehavebørn til Tim Hallen og vuggestuebørn Tim Plejehjem efter brand

Ringkøbing-Skjern Kommune har nu fundet en fast løsning på, hvor børn og personale i den integrerede daginstution, Fresiahaven på Fresiavej i Tim, skal være efter, at en brand søndag den 12. maj raserede dele af institutionen.

De 10 vuggestuebørn flytter på plejehjem, Tim Plejehjem, i en ledig plejebolig, mens der er oprettet en midlertidig børnehave i Tim Hallen til de 50 børnehavebørn. De kan dermed fortsat benytte deres gamle legeplads.

Denne ordning gælder fra og med onsdag den 22. maj – indtil da passes alle børnene fortsat i SFO'en på Tim Skole, oplyser Ringkøbing-Skjern Kommune i en pressemeddelelse.

Genopbygges

På lang sigt er planen ifølge Daniel Vestergaard, bygningskonstruktør ved Ringkøbing-Skjern Kommune, at Fresiahaven bliver genopbygget. Det er aftalen med forsikringsselskabet.

Ringkøbing-Skjern Kommune regner med, at store dele af den integrerede institution kan tages i brug om tre-fire måneder, mens der vil gå cirka seks måneder, inden hele Fresiahaven er renoveret efter branden. Kommunen vil eventuelt sætte en en pavillon op i perioden, oplyser han.

Ny institution

Ringkøbing-Skjern Kommune har tidligere besluttet at bygge en ny integreret institution, men den nye bygning vil tidligst stå færdigt om et halvt år.

Politiet har haft teknikere i børnehaven for at finde en mulig årsag til branden. Undersøgelserne er færdige, men der ligger endnu ingen konklusion på, hvad der forårsagede branden.

 

Skal vi også markedsføre din virksomhed? Se priser

VESTNYT.DK © 2021 Cookiepolitik / Udviklet af Optify