Ringkøbing

Kvinder får eget hold i Ringkøbing Cykle Club

Mænd cykler sædvanligvis i et andet tempo end kvinder, derfor opretter Ringkøbing Cycle Club et damehold.

Flere og flere kvinder springer på racercyklen og spurter af sted på de danske veje - og cykler sig til masser af motion, frisk luft og naturoplevelser.

Det er baggrunden, at Ringkøbing Cycle Klub i samarbejde med DGI nu etablerer et hold specielt for kvinder i alle aldre, der enten cykler eller kunne tænke sig at komme til det.

Startskuddet til dameholdet lyder tirsdag den 2. april klokken 18.30 med start fra p-pladsen i Mellemgade bag Vestjysk Bank. Holdet træner derefter en gang om ugen under kyndig vejledning af klubbens kvindelige instruktører.

Instruktørerne sørger for, at holdet starter blidt op, og at alle kan være med, uanset niveau, ligesom de vil hjælpe og guide undervejs.

Kvinder, der har lyst til at være med, behøver ikke fare ud og købe en cykel for at deltage, understreger Karen Bendtsen fra Ringkøbing Cycle Club. DGI stiller nemlig 12 racercykler til rådighed til og med uge 21. Desuden udleverer Ringkøbing Cycle Klub cykelbukser, så alt hvad kvinderne selv skal medbringe er sportssko samt cykelhjelm, der er obligatorisk.

Interesserede skal tilmelde sig senest mandag den 25. marts til Karen Bendtsen, Ringkøbing Cycle Club eller Leif Lundstrøm, DGI Vestjylland.Skal vi også markedsføre din virksomhed? Se priser

VESTNYT.DK © 2021 Cookiepolitik / Udviklet af Optify