Ringkøbing

Susanne har tabt sig 16,5 kilo efter et halvt år hos Brian

Vægttabet er faktisk kun en bonus, siger Susanne Fink efter et halvt år med Brian Høyer som personlig træner.

Smerterne i ryggen er væk.

Medicinen er skåret ned tre gange.

Og hun behøver ikke længere gå til fysioterapeut.

Sådan lyder det fra Susanne Fink fra Ringkøbing, som det seneste halve år har haft Brian Høyer Holgersen som personlig træner i Sport og Fitness, hvor han er tilknyttet.

Derudover har hun tabt sig 16,5 kilo i løbet af det halve år.

"Jeg kan kun sige, det har været en succes. Jeg kan en masse ting, som jeg ikke kunne før, fordi jeg fik ondt i ryggen og i knæene. Det er de der små ting, som at jeg kan lege med mit barnebarn nede på gulvet uden at have problemer med at komme op igen. Før kunne jeg ikke tage trappen uden at blive forpustet," fortæller Susanne Fink.

Hun har før prøvet at tabe sig meget på kort tid for kort efter at tage det hele på igen. Sådan bliver det næppe denne gang.

"Selve det at tabe sig er relativt nemt. Det handler primært om at ligge i kalorieunderskud. Det svære er at gøre det på en måde, så det bliver jævnt og vedvarende. Det duer heller ikke, hvis livet bliver surt, fordi man aldrig må få noget lækkert at spise. Derfor er det heller ikke nok bare at have fokus på, at man ikke må spise for meget," siger Brian Høyer Holgersen.

"I virkeligheden handler det også tit om andre ting end vægten. Susanne kom her ikke primært, fordi hun gerne ville tabe sig. Hun kom her, fordi hun havde ondt i ryggen, i knæene og havde spændingshovedpine, og hvis man har den slags problemer, så handler det lige så meget om, at man skal have korrigeret sin kropsholdning, så man fx lærer at lave de rigtige bevægelser, når man skal løfte ting," siger han.

Når Susanne Fink har formået at tabe sig så markant på et halvt år, skyldes det ikke udelukkende træning, men også at hun har lagt sin kost om.

"Jeg prøver at holde mig fra sukker og slik, og jeg har i det hele taget lagt kosten om, så jeg husker at spise morgenmad og frokost, og så jeg får nogle grøntsager til aftensmad. Brian har også fået mig til at forstå, at det er vigtigt ikke at spise for lidt, for så er det, at man ender med at spise alle de forkerte ting," siger Susanne Fink.

Selv om det ikke er helt billigt at gå ved en personlig træner tre gange om ugen, er hun ikke i tvivl om, at pengene er givet godt ud, og hun har tænkt sig at fortsætte mindst et år endnu. 

"For det første kan det næsten opvejes af, hvad jeg tidligere brugte på kager og slik og på at gå til fysioterapeut. Jeg tror også, min mand og mine børn kan se, at de har fået en gladere hustru og mor. For mig er det et pusterum, hvor jeg kan samle energi," siger hun.

Brian Høyer Holgersen har den statsautoriserede uddannelse som personlig træner, og han er tilknyttet Sport og Fritids centre i Ulfborg, Ringkøbing og Struer.

Skal vi også markedsføre din virksomhed? Se priser

VESTNYT.DK © 2020 Cookiepolitik / Udviklet af Optify