Ringkøbing

Borgermøde om udvidelse af landevejen Ringkøbing-Herning

Vejdirektoratet opfordrer borgere og andre interesserede til at møde op og komme med input og forslag.

Vejdirektoratet sætter nu gang i en VVM-undersøgelse med henblik på, at Rute 15- fra Ringkøbing til Herning på frie strækninger udbygges til et 2+1 spor kombineret med 1+1 og svingbaner ved krydsninger med skærende veje.

Det kan interesserede høre mere om på et borgermøde i Videbæk Hallen torsdag den 19. september klokken 19. Her vil Vejdirektoratet fortælle om projektet – og opfordrer samtidig borgere, virksomheder, interesseorganisationer til at møde op og komme med forslag, der kan indgå i det videre arbejde.

Idé- og forslagsfasen løber til den 9. oktober 2019, hvor man også kan fremsende idéer og forslag på projektets hjemmeside www.vejdirektoratet.dk/rute15

Undersøgelsen af de tekniske, natur- og miljømæssige, trafikale og økonomiske forhold strækker sig frem til begyndelsen af 2021. Når den er færdig offentliggøres resultatet, og Vejdirektoratet inviterer efterfølgende til et informationsmøde, skriver Ringkøbing-Skjern Kommune i en pressemeddelelse.

På Finansloven for 2019 afsatte Folketingen penge til at undersøge en udbygning af Rute 15 mellem Ringkøbing og Herning.

 

 

Skal vi også markedsføre din virksomhed? Se priser

VESTNYT.DK © 2020 Cookiepolitik / Udviklet af Optify