Hvide Sande

Waterz fester for surfere og andre interesserede

Waterz vægter den sociale del højt og inviterer sammen med Hvide Sande Koncertforening til fest i hallen.

Surfere og lokale fra nær og fjern er velkommen, når Waterz og Hvide Sande Koncertforening lørdag den 7. september klokken 18-02 byder på fest i Hvide Sande Hallen.

Aftenen indledes med spisning; menuen består på helstegt pattegris. Billetterne, der koster 100 kroner, kan købes i Vestjysk Bank senest torsdag den 5. september.

"For dem, der ikke ønsker at spise, er der gratis adgang – så man kan jo bare komme at kigge," lyder opfordringen fra Katrine Kock Frandsen, projektleder for Waterz.

Ind i varmen

Arrangementet byder på double up eller happy hour klokken 20-21, og deltagerne kan kaste sig ud i dansen til livemusik samt en jd, som spiller musik fra 1990'er.

Katrine Kock Frandsen håber, der kommer rigtig mange mennesker. Sidste år blev festen holdt i teltet på pladsen, men i år rykker den indenfor igen. Det er hun glad for.

"Det giver mulighed for, at man ikke skal sidde i en stor sweater, men kan sidde i tørvejr og varme," siger hun og tilføjer, at nogle også har efterlyst, at festen kom indenfor igen.

Det ønske får de nu opfyldt.

Skal vi også markedsføre din virksomhed? Se priser

VESTNYT.DK © 2021 Cookiepolitik / Udviklet af Optify