Hvide Sande

Waterz inspirerer internationalt forbund

Det internationale surfforbund, PWA, tager ved lære af sikkerheden ved Waterz Festivalen.

Det internationale forbund, PWA, der netop har afviklet en World Tour-afdeling under Waterz Festivalen i Hvide Sande, er så begejstret for sikkerheden i Hvide Sande, at forbundet vil stille samme krav til kommende surf-arrangementer.

"Vi har opbygget vores sikkerhedssystem med fem både og to vandscootere på vandet hele tiden for at give den bedste afvikling og sikkerhed for sejlerne. Det system vil man nu implementere andre steder - og det er vi selvfølgeligt stolte over," siger Katrine Kock Frandsen, projektleder for Waterz Festival, der fandt sted den 6.-14. september.

Hun og de 120 frivillige kan se tilbage på et arrangement, der klappede.

"Der har været ros fra alle sider, og Hvide Sande har endnu en gang stået sammen og samlet løftet et stort komplekst internationalt arrangement. Det er netop det gode værtsskab, der er en af vores helt store forcer, og som vi udvikler hvert eneste år. Men uden den enorme opbakning, vi på niende år har fra byens handlende, områdets erhvervsliv, lokale samt nationale og internationale samarbejdspartnere og ikke mindst Ringkøbing-Skjern Kommune, kunne det her slet ikke lade sig at gøre," påpeger Katrine Kock Frandsen.

Hun er på vej til Klitmøller, hvor hun den 17.-23. september er sportslig ansvarlig for afviklingen af EM i bølgewindsurfing.

Men Katrine Kock Frandsen og Waterz-holdet er også i gang med at planlægge DM i Surf, Danish Surf Tour, i samarbejde med Dansk Surf- & Rafting Forbund. Det finder sted i weekenden den 5.-6. oktober ved sydmolen i Hvide Sande.

Og selvfølgelig er der også fuld gang i planlægningen af næste års Waterz Festival.

"Vi kommer med endnu et kæmpe vandsportsevent til næste år, ligesom vi kommer til at sprede de forskellige events mere, end tilfældet er i dag. Om vi når det sidste allerede til næste år, skal vi lige arbejde med de kommende måneder. Så nej, vi får ikke rigtigt tid til at puste ud, siger Katrine Kock Frandsen og smiler.

 

 

 

 

Skal vi også markedsføre din virksomhed? Se priser

VESTNYT.DK © 2021 Cookiepolitik / Udviklet af Optify