Hvide Sande

Ugens korte nyheder fra Hvide Sande

Bliv opdateret på ugens vigtigste nyheder fra Hvide Sande på to minutter.

En gammel tradition kan vende tilbage

Den lokale turistforeningsformand glæder sig over udsigten til, at en gammel vestjysk tradition kan blive genoplivet. 

LÆS MERE: Uheld til søs kan genoplive gammel vestjysk tradition

Hvide Sande-dreng stiger i graderne

Simon Dahl, som stammer fra Hvide Sande, er blevet udnævnt til cheftræner for Nordsjælland Håndbold, der spiller i den bedste danske liga. 

LÆS MERE: Hvide Sande-dreng bliver cheftræner i håndbold

LÆS MERE: "Simon Dahl var en stor taktiker allerede som 16-årig"

Forfatter død på hospice

Forfatteren Jane Aamund døde tirsdag aften efter længere tids sygdom. Hun levede sine sidste dage på Anker Fjord Hospice i Hvide Sande. 

Portræt af Dorthe Krogsgaard

Vestnyt.dk bragte torsdag aften et portræt af Dorthe Krogsgaard, der driver et stort landbrug på Holmsland sammen med sin mand Asger Krogsgaard. 

LÆS MERE: Dorthe Krogsgaard er virksomhedens røde tråd

Butik lukker ned i Hvide Sande

Jens Beier og Dennis Rasmussen har besluttet at lukke butikken Outdoor Xperten Outlet på Strandgade i Hvide Sande efter 15 år. Det betyder, at der vil være ophørsudsalg i butikken fra på søndag.

Stor ordre til Hvide Sande-firma

Seasight Davits, som er et datterselskab til Hvide Sande Shipyard, Steel and Service, har fået en ordre på 58 kraner, der skal leveres til to store belgiske havmølleprojekter. 

LÆS MERE: Siemens Gamesa køber kraner i Hvide Sande

Erhvervsnyt

Siegmar Andree Paul har stiftet selskabet Pauls Byggeforretning ApS i Hvide Sande. Selskabets formål er at drive udlejningsvirksomhed.

Likvidationen af NJW A/S i Hvide Sande er afsluttet. 

Nyt fra politiet

Bordrundsav, kompressor, boremaskine, stiksav og en del andet værktøj blev onsdag til fredag stjålet ved et indbrud i et sommerhus på Hjelmevej i Søndervig. Sommerhuset var under opførelse, og tyvene har skaffet sig adgang ved at tage låsecylinderen ud af døren. Tyveriet er ifølge vagthavende ved Midt- og Vestjyllands Politi gået ud over flere håndværkere, der havde værktøj liggende i sommerhuset.

En Dewalt afkortersav med bord til en værdi af 5.000 kroner er i tidsrummet fredag klokken 20.00 til lørdag klokken 9.00 stjålet fra Hjelmevej i Søndervig. Tyven er kommet ind ved at bryde en dør op, antagelig med et koben.

Navnenyt

Intet at berette. 

Skal vi også markedsføre din virksomhed? Se priser

VESTNYT.DK © 2021 Cookiepolitik / Udviklet af Optify