Hvide Sande

Ugens korte nyheder fra Hvide Sande

Bliv opdateret på ugens vigtigste nyheder fra Hvide Sande på to minutter.

Den 22. august går det løs 

Det er ikke just Kronprins Fredrik og statsminister Mette Frederiksen, der skal med til åbningen af Horns Rev 3. Eleverne fra 5. A på Hvide Sande Skole er blandt andre også inviteret. 

LÆS MERE: Kronprinsen indvier Horns Rev 3 i Hvide Sande

Nye jobmuligheder i Hvide Sande 

Blandt andet på grund af byens engagement i vindmølle-sektoren blev Hvide Sande Havn valgt til at være drift- og vedligeholdelsescenter for havmølleparken Horns Rev 3

LÆS MERE: Vattenfall valgte Hvide Sande som servicehavn

En ordentlig velkomst

Er man tilflytter i Ringkøbing-Skjern Kommune, føler man sig ikke alene. Der er nemlig rigtig god mulighed for, at finde sig godt tilrette med et lokalt kendskab og en socialt netværk. 

LÆS MERE: Tilflyttere bydes velkommen på café-møde

Ur-Nat-festivalen fejres også i Hvide Sande

Teater Om slipper Ur-Nat 2019-festivalen løs under temaet "At bygge bro". Festivalen løber af stablen den 13.-18. august med optræden forskellige steder i kommunen. Desuden fylder Teatret om 30 år, og det markeres med en jubilæumsudstilling i Vestjysk Kunstpavillon i Videbæk.

LÆS MERE: 400 børn og voksne går i parade over broen

Pas på revlehuller i den kommende uge, lyder rådet fra Tryg Fondens Kystlivredning. Der er nemlig en del pålandsvind ved Vestkysten, og det giver høje bølger, strøm og dermed risiko for i revlehuller. Derfor opfordrer kystlivredderne folk til at bade indenfor deres område.

Aktionstallene for uge 31, den 29. juli til den 4. august, var for Hvide Sande Sydstrand: 0 livreddende aktioner, 5 førstehjælpsaktioner, 7 forebyggende aktioner og 152 oplysende indsatser. For Søndervig: 0 livreddende aktioner, 3 førstehjælpsaktioner, 0 forebyggende aktioner og 78 oplysende indsatser. For landet som helhed: 3 livreddende aktioner, 291 førstehjælpsaktioner, 251 forebyggende aktioner, 6.513 oplysende indsatser.

Erhversnyt 

Johnny Nielsen (formand) er tiltrådt bestyrelsen for virksomheden Klittens Put & Take ApS i Aargab, Hvide Sande. Connie Martina Riise (adm. dir.) er fratrådt direktionen. Johnny Nielsen er tiltrådt direktionen.

Nyt fra politiet 

Der skete lørdag et uheld på Houvig Klitvej nord for Søndervig. En 78-årig tysk bilist ville svinge til venstre og kørte i den forbindelse sammen med en modkørende bilist, en tysker på 56 år. Tre personer blev kørt på sygehuset for at blive tjekket for eventuelle skader, men ingen var kommet alvorligt til skade.

Tirsdag morgen klokken 05.25 skete der et trafikuheld på Holmsland Klitvej, syd for Søndervig. En 77-årig mand fra Skjern kom kørende i sydlig retning. Manden drejede til venstre ud for Holmsborgvej, og i den forbindelse overså han en modkørende bilist. Politiet oplyser, at de to biler blev beskadiget, men at ingen personer kom noget til ved uheldet. Den modkørende var en 38-årig kvinde fra Hvide Sande.

Navnenyt 

Intet at berette.

 

LÆS OGSÅ: Sendes ud af landet efter tyveri i Kvickly

LÆS OGSÅ: Kresten Osgood: Ringkøbing er min hjemby

LÆS OGSÅ: To a Team Rynkebys Midt-Vests vandbærere

Skal vi også markedsføre din virksomhed? Se priser

VESTNYT.DK © 2021 Cookiepolitik / Udviklet af Optify