Hvide Sande

Ugens korte nyheder fra Hvide Sande

Bliv opdateret på ugens vigtigste nyheder fra Hvide Sande på to minutter.

Stemmerne er gjort op

Den lokale Europa Parlaments-kandidat, Erik Poulsen, ligger blandt de fem bedste i persontal i Ringkøbingkredsen.

LÆS MERE: Søren Gade er (også) populær i Ringkøbingkredsen

Like Nordisk vokser ud af lokalerne

Hvad gør man, når det lokale, man har sin forretning i, bliver for lille? Klik på nedenstående link og læs, hvad indehaveren af brugskunst-butikken i Hvide Sande gjorde.

LÆS MERE: Like Nordisk får dobbelt så megen plads

Frode Hansens anbefaling til valget 

”Hver eneste gang, vi har haft problemer med offentlige instanser, har han hjulpet os" 

LÆS MERE: Derfor stemmer kroejeren på Kristian Pihl

Bilister kan se frem til to-hjulede trafikanter på vejene omkring Ringkøbing Fjord i morgen, lørdag den 1. juni. Da afvikles nemlig det årlige 105 kilometer lange cykelløb, der skydes i gang klokken 09.00 i Skjern, Bork og Hvide Sande og klokken 09.15 i Ringkøbing. Godt 1100 deltagere havde tidligere i dag, fredag, meldt sig til løbet. Interesserede kan også tilmelde sig på dagen klokken 08.00. 1624 deltog sidste år i Fjorden Rundt.

Erhversnyt 

Esben Thomey Kristensen er fratrådt direktionen for Nordsø Fisk - Hvide Sande ApS. 

Nyt fra politiet 

Der blev ikke stjålet noget under et indbrud i et sommerhus på Fyrmarken i Nørre Lyngvig fra den 10. til den 24. maj. Men en eller flere personer har muligvis overnattet i huset. Det er uvist, hvordan indbrudstyvene har skaffet sig adgang.

Politiet skal have kigget nærmere på videovervågningen hos Spar på Stormgade i Hvide Sande. Søndag klokken 14.40 snuppede en person nemlig en tyskers tegnebog, der lå i indkøbsvognen.

Pizzeria La Mina på Søndergade i Hvide Sande blev søndag klokken 23-24 udsat for hærværk. Der blev kastet en sten igennem ruden.

Tyve kom ikke tomhændet fra gerningsstedet  

En landejendom mellem Søndervig og Ringkøbing blev onsdag ribbet for designerlamper og -møbler.

LÆS MERE: Designerlamper og -stole for 75.000 kroner stjålet

Diverse parfumer, to stole med metalben og plastsæde, en kommode, en væghængt kommode, et hvidt B&O Play musikanlæg, to blå skalstole samt en sort læderstol med træramme er stjålet fra et sommerhus på Fyrmarken i Nørre Lyngvig. Tyveriet er er begået i tidsrummet 6.-29. maj, og tyvene er kommet ind ved at bryde en terrassedør op.

Navnenyt 

Claus Henry Hansen tiltræder den 1. juni jobbet som afdelingschef for Fiskeriskolen i Thyborøn. Han blev uddannelsesleder på skolen i 2016 og har i cirka ni måneder været konstitueret som afdelingschef. Fiskeriskolen hører under EUC Nordvest i Thisted.

 

LÆS OGSÅ: Butikken bugner af flotte og farverige stoffer

Skal vi også markedsføre din virksomhed? Se priser

VESTNYT.DK © 2021 Cookiepolitik / Udviklet af Optify