Hvide Sande

Ugens korte nyheder fra Hvide Sande

Bliv opdateret på ugens vigtigste nyheder fra Hvide Sande på to minutter.

Erhvervsnyt

Esmark har udvidet med endnu en afdeling. Denne gang er der tale om en afdeling i Houstrup. Det er det tredje rejsegilde på 9 måneder, bureauet kan invitere til. Anders Thygesen og co. har tidligere åbnet nye afdelinger i Blåvand og Vejers Strand. Esmark er det største feriehus-bureau i Vestjylland og det fjerde største bureau i Danmark med flere end 2.000 sommerhuse til udlejning.

Matas har åbnet en ny butik på Torvet i Ringkøbing. Den nye butik erstatter de to tidligere butikker i Ringkøbings gågade. 

Nyt fra politiet

Føreren af Suzuki Wagon stoppede ikke, da vedkommende søndag den 31. marts klokken 14.20 påkørte en bilist på Søndervig Landevej. Uheldet skete, da en 32-årige kvinde fra Kloster skulle svinge til venstre ved Baggesvej. Føreren af Suzuki Wagonen lagde – trods fuldt optrukne striber - op til overhaling. Men føreren opdagede tilsyneladende den venstre-svingende bil og valgte i stedet at køre inden om - og smadrede højre baglygte på den 32-åriges bil. Suzuki Wagon-bilen fortsatte uden at give sig til kende og drejede ind ad Klostervej.

En patrulje standsede onsdag klokken 20.15 en 25-årig bilist fra Stauning på Søndervig Landevej. Det viste sig, at manden kørte uden kørekort, fordi han endnu ikke har generhvervet det.

Navnenyt

Intet at berette.

Skal vi også markedsføre din virksomhed? Se priser

VESTNYT.DK © 2021 Cookiepolitik / Udviklet af Optify