Hvide Sande

Ugens korte nyheder fra Hvide Sande

Bliv opdateret på ugens vigtigste nyheder fra Hvide Sande på to minutter.

Løkke lover 2+1-vej
Statsminister Lars Løkke Rasmussen (V) offentliggjorde onsdag formiddag et stort infrastruktur-udspil. Med udspillet lover Lars Løkke blandt andet, at hvis han bliver genvalgt som statsminister, så vil der blive afsat penge til den længe ventede 2+1-vej mellem Ringkøbing og Herning. Viceborgmester i Ringkøbing-Skjern Kommune, Søren Elbæk (S), har efterfølgende meldt ud, at han mener, kommunen bør prioritere midler til, at 2+1-vejen kan videreføres helt til Hvide Sande. 

Bank i kurs-rekord
Som en af få banker i Danmark klarer Ringkjøbing Landbobank sig rigtig godt på børsen. I denne uge har banken rundet et skarpt hjørne, da aktiekursen er røget over 400 kroner. Dermed fortsætter banken sin positive udvikling fra sidste år, hvor bankens aktiekurs steg med 6 procent, mens de største banker med Danske Bank i spidsen faldt voldsomt i værdi.

Nyt fra politiet

Seks Wegner Y-stole, sortmalede med lyst fletsæde, er stjålet fra et sommerhus på Nordsøvej i Søndervig. Indbruddet er sket i tidsrummet 7. februar til 8. marts, og tyven er kommet ind ved at knuse en rude med en sten.

Erhvervsnyt

Ole Enevoldsen er fratrådt direktionen i VEST-EL A/S i Hvide Sande, og Kasper Obel Byskov er tiltrådt. Kasper Obel Byskov er desuden nyt medlem af bestyrelsen. 

Navnenyt

Birgit Marie Madsen, Hvide Sande, er død.

Kaj Lundgaard Christensen, Kloster, er død.

Skal vi også markedsføre din virksomhed? Se priser

VESTNYT.DK © 2020 Cookiepolitik / Udviklet af Optify