Hvide Sande

Ugens korte nyheder fra Hvide Sande

Bliv opdateret på ugens vigtigste nyheder fra Hvide Sande på to minutter.

Røgeriet og Anders

Mary og Arne Søegaard etablerede Hvide Sande Røgeri i 1969. Anders Søegaard blev født samme år, og tirsdag den 7. maj fylder han 50 år. Læs hvor han fejrer den.

LÆS MERE: Fiskehandlers favorit er klar suppe og dansk bøf

Kommandoens lillebror

Louise og Michael Grantland åbnede kort før påske Lille K Grantland i Hvide Sande. En kombination af specialbutik samt spisested og take away, som lokale og turister har taget rigtig godt imod.

LÆS MERE: Kunderne roser tapas-spisestedet Lille K

Mission Afrika Genbrug i 25 år

Det er de færreste, der har den samme husleje i 25 år. Men det er tilfældet for genbrugsbutikken Mission Afrika Genbrug.

LÆS MERE: Genbrugsbutik i Hvide Sande hjælper børn i Afrika

Vinder af året sildekonkurrence ved Sildefestivalen i Hvide Sande blev Peter Malinowski fra Tyskland. Tyskeren har prøvet det før, det var nemlig niende gang, han vandt. Juniorkonkurrencen blev vundet af Emil Stampe Følle og børnekonkurrencen af Fabius Denzin. Der var 274 fiskere til start, hvoraf nogle deltog i flere runder. Lystfiskerne fangede tilsammen 702 kilo sild. Sildefestivalen havde i år 25 års jubilæum.

Erhvervsnyt

Intet at berette

Nyt fra politiet

En hvid Ford Transit kassebil er stjålet fra Klostervej i Kloster. Tyveriet skete fra mandag klokken 18 til tirsdag klokken 9.30. Bilen har indregistreringsnummer BW 89 063.

Navnenyt

Intet at berette

Læs også: Andelskassen Faster fejrer 100 år med havefest

 

 

Skal vi også markedsføre din virksomhed? Se priser

VESTNYT.DK © 2021 Cookiepolitik / Udviklet af Optify